- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Én spec erre gondoltam:
"Persze tudom én, hogy a majmok, köztük a csimpánz is feletébb okos, értelmes faj. Kis időráfordítással sok dolgot meglehet tanítani nekik. Sőt, nemrég készítették az első felvételt olyan majomfajokról, amik saját maguk által készített eszközöket használnak! Mindenféle előzetes tanítás, vagy megfigyelés nélkül, a természetes élőhelyeiken a saját maga által készített eszközt használta. Azért ez nem semmi! Hurrá...
Azért ahhoz képest, hogy MI származunk tőlük eléggé le vannak maradva, nem?"Azt, hogy miért emelkedtünk ki a többi állat közül nem tudom. Én is gondolkodtam már rajta. Hallottam már teóriákat, de hogy mi igaz és mi nem

Tény, hogy az intelligenciája nélkül az ember nem lenne valami nagy szám. Bár tud fára mászni (ami nagy előny), viszont nem tudja jól emészteni a növényi táplálékot ami egy természetes fegyverzettel csekély mértékben ellátott élőlény esetében nem túl előnyös (vadászat, ragadozó életmód). Viszont régebben valószínűleg a növényevő életmód azért nem állt olyan mesze tőle (lsd gorilla).
Szerintem könnyedén eljuthatott idáig az ember. Az elején fákon élt, leveleket, gyümölcsöket, rovarokat, gyümölcsöket kajált. Sok ragadozótól védve volt a fákon. Egyszer csak eszébe jutott, hogy milyen jó lenne egy darab fával agyonverni valami állatot. Kipróbálta és bejött neki. Rájött mennyivel egyszerűbb naponta a fél órát zabálni mint egész nap rágcsálni a leveleket. Mivel csoportokban élt kevés állat merte megtámadni, főleg miután a felbőszült horda agyonverte pár társukat az évek folyamán. Miután már tudott magának fegyvereket kreálni nem volt akkor a szüksége a fák védelmére. Estére azért bebújt valami földbeásott vályog/faviskóba, hogy ne rágják le a lábát a mosómedvék másnap meg feltalálta a Penryn-t. Stb, stb. Nem olyan bonyolult ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 15 Pro / 128Gb / Kártyafüggetlen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Eladó! Vector 16 IA 5070 Ti, Ultra9 275HX, 32GB 2029.03 ig garanciás
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest