Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi112
Modder
Egy hasonló, PWM-vezérlésű D5-szivattyúról készült, mindenre kiterjedő laborteszt, ami pár, itt felmerülő kérdésre választ adhat.
-
csabi112
Modder
Köszönöm a szakmai jellegű hozzászólásodat, de végülis majdnem ugyanazokat írtad le, amiket én is említek a cikkben. A VPP655-ös szivattyúm ugyanaz mint a vario, csak a ford. szabályozása pwm-es. Azért is készült ez a cikk, mert a vízhűtés topikban többen is kérdezték, hogy a szivattyújukat hogyan lehetne szabályozni, és ez a pwm-szabályozás egy alternatíva lehetne. Csak a szivattyút be kell építeni, nem kell plusz vezérlő egység. A biosban pedig további pwm százalékokkal lehet finomhangolni.
Abban egyetértünk, hogy nem a szivattyú a felelős a jó hőfokokért, hanem inkább a többi komponens: radi, blokkok, stb.. Azzal viszont nem értek egyet, hogy a plexi nem alkalmas a vízhűtéses rendszerekbe. Mégis forgalmazzák. Körültekintően kell vele bánni, az igaz, de egy kiállításra szánt gépben mindenesetre elég látványos. Meg ugye ott vannak a tartályok, azok is plexiből vannak, nekem is abból van.Mondjuk a fém cuccok valóban strapabíróbbak. -
csabi112
Modder
-
csabi112
Modder
gzbotii: ...ezek szerint, csak Te.

nakos1212: Köszi!
Fr0z3n: Örülök, hogy érdeklődsz! Tudod, most egeret faragunk, de utána belefogok a gépházba. Mint ezen cikkből is kiderült, vízhűtéses lesz, egyedi "csőnélküli" vízrendszerrel, és rengeteg nem hétköznapi megoldással. Az biztos, hogy piros lesz minden.
-
csabi112
Modder
ViZion:Így van a minőségnek ára van. A megbízhatóság és a halkság viszont nekem mindent megér.
vinibali:Hát, szerintem itt már decibel-mérők kellenének, hogy meg lehessen mondani a különbséget.
Szerintem nem hazudok ha azt mondom, egyformán némák. (nekem is van s-flex-m) D5 tulajok még nem panaszkodtak, hogy zavarná őket a szivattyú hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kutya topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest