Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi112
Modder
Egy hasonló, PWM-vezérlésű D5-szivattyúról készült, mindenre kiterjedő laborteszt, ami pár, itt felmerülő kérdésre választ adhat.
-
csabi112
Modder
Köszönöm a szakmai jellegű hozzászólásodat, de végülis majdnem ugyanazokat írtad le, amiket én is említek a cikkben. A VPP655-ös szivattyúm ugyanaz mint a vario, csak a ford. szabályozása pwm-es. Azért is készült ez a cikk, mert a vízhűtés topikban többen is kérdezték, hogy a szivattyújukat hogyan lehetne szabályozni, és ez a pwm-szabályozás egy alternatíva lehetne. Csak a szivattyút be kell építeni, nem kell plusz vezérlő egység. A biosban pedig további pwm százalékokkal lehet finomhangolni.
Abban egyetértünk, hogy nem a szivattyú a felelős a jó hőfokokért, hanem inkább a többi komponens: radi, blokkok, stb.. Azzal viszont nem értek egyet, hogy a plexi nem alkalmas a vízhűtéses rendszerekbe. Mégis forgalmazzák. Körültekintően kell vele bánni, az igaz, de egy kiállításra szánt gépben mindenesetre elég látványos. Meg ugye ott vannak a tartályok, azok is plexiből vannak, nekem is abból van.Mondjuk a fém cuccok valóban strapabíróbbak. -
csabi112
Modder
-
csabi112
Modder
gzbotii: ...ezek szerint, csak Te.
nakos1212: Köszi!
Fr0z3n: Örülök, hogy érdeklődsz! Tudod, most egeret faragunk, de utána belefogok a gépházba. Mint ezen cikkből is kiderült, vízhűtéses lesz, egyedi "csőnélküli" vízrendszerrel, és rengeteg nem hétköznapi megoldással. Az biztos, hogy piros lesz minden.
-
csabi112
Modder
ViZion:Így van a minőségnek ára van. A megbízhatóság és a halkság viszont nekem mindent megér.
vinibali:Hát, szerintem itt már decibel-mérők kellenének, hogy meg lehessen mondani a különbséget.
Szerintem nem hazudok ha azt mondom, egyformán némák. (nekem is van s-flex-m) D5 tulajok még nem panaszkodtak, hogy zavarná őket a szivattyú hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest