Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Izé, visszahallgatni(/meghallgatni) mikor, s hol lehet majd?

-
psyho85
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Majd megírom előre, és akkor csak élesíteni kell in situ. Ezért van a kísérleti adás, kiderüljenek az ilyenek.
Amúgy kérdéseid közel fél órás kitérőbe terelték a műsort.

-
psyho85
aktív tag
Az hangban már elég régóta nincs olyan szinten ez, mint mondjuk a számítástechnikában - legalábbis azon a területen, ami iránt te érdeklődsz. Van degradálódás, de inkább más hangok vannak - persze van pár kivétel, de egy 10 évvel ezelőtti csúcs az ma is odavág. A 20 évvel ezelőtti is.
A régi csöves erősítők pedig egyenesen hajjaj.
Hallottam már 50 éves, dupla monoblokkos erősítőt, és hát semmi szégyenkeznivalója nincs. -
Akmak
tag
Egy régebbi csúcs kategóriás erősító+hangfalpár milyen mai eszközökkel ér fel? Már mint miben fejlődtek?
-
psyho85
aktív tag
Na hoppá, valaki belenyúlt a bejegyzésbe - de jól tette. Nem volt időm ad hoc jobbat írni, szóval köszönet.

Csak nem valami csiga van a dologban?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HuMarc
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Frissítve a lemaradt kérdéssel

-
HuMarc
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nekem pont tegnap ment tönkre a Sony fülhallgatóm (oké, én tettem tönkre
), és ezért kipróbáltam egy 2000 Ft-os Canyont. A Sony egy MDR-E818, ami amikor még kapható volt, akkor kb. 3000 Ft-ba került. Hihetetlen különbségek vannak, még én is kihallottam őket. Ja egy Sony NWZ-E363 mp3-lejátszóm vanA podcast-hez: Juhú!
Kérdés: Véleményetek szerint a flac előnye mikortól jön ki egy 320kbps-es mp3-mal szemben? Mármint mennyibe kerül egy olyan rendszer minimum, ahol már tényleg érdemes inkább flac-ben hallgatni a zenét (fejhallgatóval). -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Engem úgy általánosságban az érdekelne, hogy ti, audiofilek denevérek vagytok és csak én vagyok botfülű, hogy nem hallom a finom különbségeket az egyes fejhallgatók/fülhallgatók között?
Nyilván nem egy 5 és egy 50 ezres közöttire gondolok, hanem a te cikkeidben is részletezett szinten.
Nem lehet, hogy ez az egész inkább csak egy életérzés, hogy minél drágább, minél többet foglalkozom a beállításokkal, akkor elhiszem, hogy jobban szól, miközben objektíve nem?

-
psyho85
aktív tag
Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Alkoholista nevelde
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Garanciás Zalman házak!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)