- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheLázs
tag
Nagy részében van igazság, de a közlekedős részekben elég sok az általánosítás. Egyértelműsíteném a helyedben, hogy a jelenlévők kivételek, illetve nem az összes biciklist - buszsofőrt - zöldségestőljövősmarinénit - tartod zsigerből idegesítőnek, mielőtt elvisz egy csapat criticalmass - pár mérges buszsofőr - a nyugdíjasklub - a búsba aztán jól helyben hagy
És ne gondoljátok azt, hogy homofób lennék, de az utcán enyelgő párok szerintem különleges esetekben elnézhetők/elviselhetők - természetesen nem az egész estés mozifilm hosszú smárolások. Például ha az ember egy másodperc erejéig megpillantja a jelenséget, lehet, hogy eszébe jut az első szerelme, és nosztalgiával visszagondol sok sok évvel ezelőttre, és jobb hangulata lesz a kellemes emlékektől. A homofób részt arra értem, hogy meleg párokat nem akarok látni. Nincs baj velük, de egyszerűen a hideg kirázna, ha megpillantanék egy nyelves puszit vagy akár csak egy gyanúsan annak látszó tárgyat. Arról nem is beszélve, hogy ezt hogy adagolja be az ember esetleg egy gyereknek? Ha valaki olyan beállítottságú azt én nem bántom, de ettől az embernek nem magától lenne jó rájönni? Persze, most még az a tendencia, hogy az ember fiú lány párost előbb lát, de mi lesz ha fordítva alakul, és a gyereknek előbb kell elmagyarázni, hogy miért két férfi/ két nő csinálja, mint azt, hogy mit. Lehet, hogy én nem vagyok modern, de ez kicsit sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 17 - alap
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest