Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheLázs

tag

válasz guftabi96 #9 üzenetére

Nagy részében van igazság, de a közlekedős részekben elég sok az általánosítás. Egyértelműsíteném a helyedben, hogy a jelenlévők kivételek, illetve nem az összes biciklist - buszsofőrt - zöldségestőljövősmarinénit - tartod zsigerből idegesítőnek, mielőtt elvisz egy csapat criticalmass - pár mérges buszsofőr - a nyugdíjasklub - a búsba aztán jól helyben hagy :DDD

És ne gondoljátok azt, hogy homofób lennék, de az utcán enyelgő párok szerintem különleges esetekben elnézhetők/elviselhetők - természetesen nem az egész estés mozifilm hosszú smárolások. Például ha az ember egy másodperc erejéig megpillantja a jelenséget, lehet, hogy eszébe jut az első szerelme, és nosztalgiával visszagondol sok sok évvel ezelőttre, és jobb hangulata lesz a kellemes emlékektől. A homofób részt arra értem, hogy meleg párokat nem akarok látni. Nincs baj velük, de egyszerűen a hideg kirázna, ha megpillantanék egy nyelves puszit vagy akár csak egy gyanúsan annak látszó tárgyat. Arról nem is beszélve, hogy ezt hogy adagolja be az ember esetleg egy gyereknek? Ha valaki olyan beállítottságú azt én nem bántom, de ettől az embernek nem magától lenne jó rájönni? Persze, most még az a tendencia, hogy az ember fiú lány párost előbb lát, de mi lesz ha fordítva alakul, és a gyereknek előbb kell elmagyarázni, hogy miért két férfi/ két nő csinálja, mint azt, hogy mit. Lehet, hogy én nem vagyok modern, de ez kicsit sok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés