Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz madarasz92 #13 üzenetére
Köszi!
igen a táp ugyan az ami neked van, bár az enyén néha már rendetlenkedik, és hiányzik a 8 tűs csatlakozó a procihoz, tehát lassan csere lesz..."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
kerelo
aktív tag
Jó hűtő,jó teszt.Köszi.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
-
madarasz92
őstag
Jó kis hűtés .
Grat az iráshoz!
Ha jól láttam a tápod úgyan az mint az enyém -
ch003067
addikt
Atya ég, a fél alaplapot elfoglalja a hűtő Hatalma darab
Viszont elég jó a hűtése, és a teszt is elég jó !
-
kolosanyi
veterán
Na ez elég impozáns egy cucc. Gratula az íráshoz.
-
proci985
MODERÁTOR
köszi a tesztért
passzív eredményei is impresszívek.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Zoli133
addikt
A helyesírással biztos igazad van majd hétvégén átnézem még egyszer (most nincs rá időm), ebből a szempontból a microsoft word-re hagyatkoztam de ezek szerint nem jött be....
Következő cikknél majd nem hallgatom a programra inkább ahogy én látom jónak (bár lehet a word-el járnánk jobban)[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Yutani
nagyúr
Gratula a teszthez, nekem újdonság volt ez a hűtő, még nem találkoztam vele.
Viszont a helyesírásra oda kéne figyelni, hemzsegnek benne a rossz helyre rakott vesszők. Sajnos ez nem csak rád érvényes, nagyon sokszor találkozom ezzel a jelenséggel itt a PH-n (is). Egyszerűen beleszórják a szerzők a vesszőket a szövegbe, mert hallottak már róla, és biztosan nem is árt, ha van a szavak között időnként 1-1 darab.
#tarcsad
-
Zoli133
addikt
Hát igen, a bordás RAM-ok nem férnek el alatta, de gondolom erre oda lehet figyleni.
A említett kép egy kényszermegoldás, elfelejtettem kiszedve megcsinálni az összehasonlító képet (bár így útólag tényleg nem olyan rossz.)
rudi-nak két nappal ezellőtt már írtam ezügyben.(#3) sing1ep1ayer
A hűtőt két darab csavar tartja gyorsan szerelhető.Köszönöm a kommenteket, visszajelzéseket.
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
zazahoho
őstag
válasz sing1ep1ayer #3 üzenetére
Ne babráld a ramokat ,anno ezért váltam meg noctuától,valamit valamiért.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
sing1ep1ayer
őstag
Ez iszonyat brutális ... gondolom az ára is. Attól viszont biztosan hülyét kapnék, ha folyton le kellene szednem a procihűtőt, amikor a RAM-okkal akarok babrálni.
-
zazahoho
őstag
Méretes példány az már biztos ,jó pár évre megvan oldva a proci hűtésed
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
mghltm
addikt
impozans a kulseje. nekem olyan erzesem van, hogy egy d14 egyik tornyat elforditottak 90 fokkal es megkaptak a genesis-t. az elgondolas nem rossz, mert akar magasabb ramok is elfernek a borda alatt. ellenben a t1 hutos kingstonoknak ( 61mm magas ) meg mindig nem eleg a 48mm hely.
az irasert koszonet! remelem megkapja rudi egy tesztre, igy bekerulhet az osszehasonlitos tablazatba.
ez a kep hatalmas: mintha a nagy nosteny hutore ramaszott volna a kisebb kolyok huto
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest