- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
-
MrTwister
őstag
No látod lehet ezt így is.
Arra gondolunk itt néhányan, hogy ha csak azt a programot engeded ki UAC megerősítés nélkül, akiről tudod, hogy mit csinál/nem kártékony az nem egyenlő azzal, mintha kikapcsolnád az UAC-ot. Értsd meg ez csak egy "script" ami elvégzi helyetted egyetlen egyszer minden egyes alkalommal a gépies Igen-re kattintgatást! Kérdezem én mivel jobb/biztonságosabb az, hogy ha a TC esetében minden egyes alkalommal rákattintok a Yes-re és úgy kap rendszergazdai jogokat vagy ezt elvégzi helyettem ez a script?
Így is úgy is szabad kezet kap a program nem? Azt meg mindenki had döntse el maga, hogy melyik programnak szeretne állandó rendszergazdai jogosultságot adni! Mellesleg én amióta az eszemet tudom nem emlékszem(mindig is be volt kapcsolva az UAC-om oprendszer szinten), hogy bármikor is nemet kellett volna nyomnom bármely programnál az UAC Igen/Nem kérdéspárosánál, az is igaz mindet én indítottam rendsz.g.-i jogokkal. Ha meg egyszer így indítom miért is nyomnék rá nemet? Nem értem az aggodalmad!
-
MrTwister
őstag
Van aki megcsinálta a leírásom alapján az "okosítást"? Csak kíváncsi vagyok, hogy minden egyértelmű volt-e és, hogy más progikkal is simán megy!?
-
MrTwister
őstag
#7 Eziskamu-t idézném: "Persze vannak kiskapuk mint az ütemezett feladatok (amit láthattunk az írásban), de ezek létrehozásához is legalább egyszer a felhasználó személyesen közreműködik."
Total commander-nek sajnos igenis fontos, hogy rendszergazdai jogosultságukkal fusson, egyébként nagyon sok fájlműveletet nem fog megcsinálni amit illene neki tudni.
Ha tudsz bolondbiztos megoldást az "emeletes hülyeségem" helyett hajra előtted a publikálás lehetősége, ne kímélj!utomi: Köszi!
lezso6: "Én nagyon szeretek kattintgatni,..." én is pl. Diablo2-ben az ellenre!
De egy 2 percenként használt fájlkezelő ne zaklasson már állandóan, hogy de biztos akarod blabla...
Meridian: "később ha ÚGYANÍGY indítom akkor már ne kérdezze meg..." erre nyújtott megoldást a cikkemben is linkelt Norton UAC Tool, de ezt Win 7 alá már nem tették kompatibilissé, a Win7 UAC meg alapból nem képes ilyenre, ellenpéldaként felhozhatnám a ESS Smart Security tűzfalát -amit Tanuló módra állítva- ha rákérdez egy programnál, hogy kimehet e a netre akkor "Allow" pipa be a jegyezze meg boxba aztán jó napot el lehet felejteni, többet nem zaklat.
#41 yetike: ezzel csak az a gond, hogy csak az indító parancsikonnak lesz az általad választott ikonja, de a már futó programnak pl. a tálcán vagy task váltáskor -mivel a feladatütemező a futtató program- már egy semmitmondó ikonja lesz és erre nem tudok sajna megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Tidal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest