Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
No látod lehet ezt így is.
Arra gondolunk itt néhányan, hogy ha csak azt a programot engeded ki UAC megerősítés nélkül, akiről tudod, hogy mit csinál/nem kártékony az nem egyenlő azzal, mintha kikapcsolnád az UAC-ot. Értsd meg ez csak egy "script" ami elvégzi helyetted egyetlen egyszer minden egyes alkalommal a gépies Igen-re kattintgatást! Kérdezem én mivel jobb/biztonságosabb az, hogy ha a TC esetében minden egyes alkalommal rákattintok a Yes-re és úgy kap rendszergazdai jogokat vagy ezt elvégzi helyettem ez a script?
Így is úgy is szabad kezet kap a program nem? Azt meg mindenki had döntse el maga, hogy melyik programnak szeretne állandó rendszergazdai jogosultságot adni! Mellesleg én amióta az eszemet tudom nem emlékszem(mindig is be volt kapcsolva az UAC-om oprendszer szinten), hogy bármikor is nemet kellett volna nyomnom bármely programnál az UAC Igen/Nem kérdéspárosánál, az is igaz mindet én indítottam rendsz.g.-i jogokkal. Ha meg egyszer így indítom miért is nyomnék rá nemet? Nem értem az aggodalmad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Horgász topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest