Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Engem nem zavar. Sőt, szerintem jobb így, hogy tudom, pontosan mikor kell neki admin jog.
Illetve, ha jól tudom, a default szintet könnyen ki lehet játszani, így nem túl biztonságos. Még korábban írta moonman is, és én is láttam róla videót. Nem volt túl bonyolult elérni az alap UAC szinttel, hogy bármi menjen admin joggal a felhasználó tudta nélkül. Szóval az alap UAC-szint se túl biztonságos. Olyan félmegoldás.
Érdemes feljebb venni a csúszkát. Lehet, hogy először zavaró, de majd hozzászoksz.(#35) Sweet Lou 6: Én is így vagyok vele. Ha valamit csinálni akar, akkor azt csakis az engedélyemmel tegye.
-
LW
őstag
Poén kedvéért most bekapcsoltam.
A linkelt fenti cikkből:
"amint rendeződtek a körülmények és rendes napi használatra fogjuk a gépet (hacsak nem végzünk állandó jelleggel adminisztratív feladatokat), szinte alig fogunk találkozni vele."
Esetemben az alig:
- wamp -> düdümm
- ftp szerver -> düdümm
- PWMet szabályzó utility -> düdümm
- xfire -> düdümm
(jelmagyarázat: düdümm -> az a mágikus soha nem várt hang, amit UAC ablak hallat)Hát.. Mi lesz, ha még használom is a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Synology NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest