Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
üzenetére
Ki tudja... de ha nem, akkor ahhoz valami nagyon durva adatfeldolgozó képességnek is kell járulnia, különben nincs értelme pl. sejt és neurális háló szinten letárolni a szörnyeket a Doom XXVI-ben.

Engem amúgy főleg az érdekelne, hogy valaha lesznek-e még nagy váltások (pl. rendes ISA váltás), vagy most már örökre beleragadt ebbe a kompatibilitás miatti végtelenségig menő toldozás-foltozásba a mainstream számítástechnika. Az Intel megpróblta otthagyni az x86-ot (Itanium), de hát az AMD elrontotta a 64 bites csodájával... (Persze lehet, hogy ennek csak örülhetünk... ki tudja.)
-
ddekany
nagyúr
-
hobizsolti
csendes tag
válasz
üzenetére
csak arra gondolta, hogy a cikk nem említ semmit sem azzal kapcsolatban, hogy mi a helyzet a lebegőpontos számításokkal kapcsolatban. Én sem tudom, azért lennék kíváncsi.
Csak az egész számokat említi.
Arra gondolta, hogy a proc eddig is tudod "szélesen számolni" tehát 32bit -> 64 bit talán nem befolyásolja a lebegőpontos számítást?Annyira nem értek a pontos proc működéshez, csak azt tudom, hogy mindig 80 biten számol, csak ha nem használod az bővített módot, akkor levág, kerekít.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
üzenetére
nem, én pontosan azt írtam, amit akartam.
rengeteg notiban van/volt core duo, ami nem támogatja az em64t-t, ezért sem tehette meg a microsoft, hogy csak 64 bites vistát dob piacra. rengeteg lóvétól esett volna el. de ott van a core solo, pentium m, (régebbi) pentium 4 is.
csak egy megjegyezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Razer gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest