- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az asztali gép tőlem távolabb van, megy benne 5-10 venti, a HDD-t meg se hallom. Hogy épp dolgozik-e, csak a HDD ledből látom, mert hallani nem hallom.
A laptopot meg hurcolászom, a kezemben fogom, ölembe veszem, stb., még a leghalkabb HDD-t is hallom benne, illetve érzem is, ahogy kattog/dolgozik. -
T_Stark
őstag
Igen, a témában jártasabb ésszel én is így állnék neki a kérdésnek, de el sem hiszed hány olyannal találkoztam már, aki inkább a maradék 15-20K-ját arra fordítja, hogy i5 helyett i7 legyen a szuper gamer gépében, jellemzően persze olyan VGA mellett, amit az i5 is vígan megdolgoztat, az SSD-ről meg kb azt sem tudja micsoda is igazából.
-
Johnnyxy27
aktív tag
Próbáltál már nem sata alapú ssd-t? Kegyetlen gyors játékbetöltésénél. Elhiszem te nem vagy érzékeny rá, de más meg igen, ez ilyen. Te egy vagy a százból, aki érdemi gyorsulást nem tapasztalt. Nem hisztisség az, hogy ha már durván félmisit beletolok a gépbe, akkor k*rva gyors legyen, de azonnal, ez elvárás, nem gyerekesség! Mutass már nekem egy bármilyen gémer tesztgépet, ahol ma játék nincs ssd-re telepítve...
-
törölt tag
Milyen hatással lenne egy cpu-ra, ha 50 fok helyett 80 fokon üzemel? Egy szorzózáras, gyári feszültségen üzemelő procit szerintem csak kalapáccsal lehet tönkretenni. 50 év múlva is menni fog...
A gyári hűtő kissé zajos, de amíg hdd zakatol a gépben, tökmindegy.másik téma:
400W-os táp miért ne lenne ide elég? Ez a gép 200-250W-ot fogyaszt maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest