- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#55164672 #73 üzenetére
egyébként egyszer próbáltam az 54W-os pentiumot passzívan lehűteni egy freezer 13-al, az se kicsi hűtő, de játék közben egyre csak melegedett, aztán 90 foknál már gondok voltak... egy prime teszt alatt lehet, lekapcsolt volna... inkább a venti szabályzással némítottam el a gépet
-
törölt tag
válasz
--HARDCORE-- #52 üzenetére
Az alaplappal nincs semmi gáz, amíg vállalnak rá 3 év garit, nyilván igyekeznek úgy legyártani, hogy ez idő alatt ne hulljon el.
De mi az hogy meghajlítja a hűtő a lapot? Akkora felhajtóerővel pörög hogy kihúzza magát, vagy mi?amúgy sem egy túl feszes, masszív valami.
Teljesen jó kis konfig ez, ilyen apróságokat meg lehet majd szép sorjában kis pénzből csinosítgatni rajta. Csere után, mikor megtapasztalja a vevő a különbséget, belátja hogy "ja, ennyit megért". Hűtőből az alpine 11 pl egy nagyon olcsó és csendes megoldás, igaz, csak alu, de sokkal jobban teljesít mint a gyári. Az amd-s változatát használtam régebben és tényleg csak javasolni tudom. 3000ft kb.
-
törölt tag
Milyen hatással lenne egy cpu-ra, ha 50 fok helyett 80 fokon üzemel? Egy szorzózáras, gyári feszültségen üzemelő procit szerintem csak kalapáccsal lehet tönkretenni. 50 év múlva is menni fog...
A gyári hűtő kissé zajos, de amíg hdd zakatol a gépben, tökmindegy.másik téma:
400W-os táp miért ne lenne ide elég? Ez a gép 200-250W-ot fogyaszt maximum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest