Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
...Most a "szokásos" probléma van: Fedora kernel olyan friss, h Torvalds amikor ctrl+s -t nyom, már tölti...
...viszont a csomagkezelőben csak korábbi, 3.2 -höz van. Én meg adtam egy esélyt az AMD oldalról letöltöttnek. Talált pár hibát, de azért telepítette magát (ez is jó, más telepítés hibánál userre vár, ez meg lement mintha assume yes, vagy force lett volna - hogy a f@ß baszcsizza ki a programozó szemét) erre fallback mode van... uninstall meg vitte azt is - szintén error. Ismétlem ez az AMD hivatalos driver. Keresek egy korábbi drivert, vagy visszahegesztem a nyílt drivert (és Urban Terror-t meg pár másik játékot nem tolom, mondjuk UrT van Windowson is), kész.Letöltöm ezt a Csoda-Chakrát -KDE ide vagy oda, de má' kipróbálom

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...viszont a csomagkezelőben csak korábbi, 3.2 -höz van. Én meg adtam egy esélyt az AMD oldalról letöltöttnek. Talált pár hibát, de azért telepítette magát (ez is jó, más telepítés hibánál userre vár, ez meg lement mintha assume yes, vagy force lett volna - hogy a f@ß baszcsizza ki a programozó szemét) erre fallback mode van... uninstall meg vitte azt is - szintén error. Ismétlem ez az AMD hivatalos driver. Keresek egy korábbi drivert, vagy visszahegesztem a nyílt drivert (és Urban Terror-t meg pár másik játékot nem tolom, mondjuk UrT van Windowson is), kész.