Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
...Most a "szokásos" probléma van: Fedora kernel olyan friss, h Torvalds amikor ctrl+s -t nyom, már tölti...
...viszont a csomagkezelőben csak korábbi, 3.2 -höz van. Én meg adtam egy esélyt az AMD oldalról letöltöttnek. Talált pár hibát, de azért telepítette magát (ez is jó, más telepítés hibánál userre vár, ez meg lement mintha assume yes, vagy force lett volna - hogy a f@ß baszcsizza ki a programozó szemét) erre fallback mode van... uninstall meg vitte azt is - szintén error. Ismétlem ez az AMD hivatalos driver. Keresek egy korábbi drivert, vagy visszahegesztem a nyílt drivert (és Urban Terror-t meg pár másik játékot nem tolom, mondjuk UrT van Windowson is), kész.Letöltöm ezt a Csoda-Chakrát -KDE ide vagy oda, de má' kipróbálom

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
...viszont a csomagkezelőben csak korábbi, 3.2 -höz van. Én meg adtam egy esélyt az AMD oldalról letöltöttnek. Talált pár hibát, de azért telepítette magát (ez is jó, más telepítés hibánál userre vár, ez meg lement mintha assume yes, vagy force lett volna - hogy a f@ß baszcsizza ki a programozó szemét) erre fallback mode van... uninstall meg vitte azt is - szintén error. Ismétlem ez az AMD hivatalos driver. Keresek egy korábbi drivert, vagy visszahegesztem a nyílt drivert (és Urban Terror-t meg pár másik játékot nem tolom, mondjuk UrT van Windowson is), kész.