- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
egyébként erről a cikkben pont fordítva esett szó, de szerintem ha őszinték vagyunk manapság minden desktop linux mellé szükséges legalább egy xp.
ami kb annyi, hogy virtualbox (nem ose, hanem aminek van usb támogatása) feltelepít, xp feltelepít, usb kütyü filtert beállít, begug, driver telepyít, élvez. mindent meg lehet rajta csinálni. nálam egy lassú ssd-n 3-ig számolok mire elindul, szóval a "kényelmetlen" erős túlzás. persze játékra nem jó.
a vicces az, hogy minimálisra tömörítve a gyak töküres xp nagyobb helyet foglal a mentésben, mint az oo-val meg ezer más súlyos dologgal (pölö ltsp) megrakott kész ubuntu.
@Namelesske: ezt tudom erre mondani. megy az x, megy a wifi (csatlakoztatva van) és benne van még egy inaktív wwan kártya is. ezen a fényerőn nem használható, de kettővel feljebb simán. az meg mondjuk +1w.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Apple watch Ultra 2 2026.08.19. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest