Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilsner
aktív tag
kár érte. jobb lenne, ha nem lehetne megtudni azt sem, hogy mit akar elrejteni a felhasználó, mert az is árulkodó lehet, vagy akár a mérete is. kipróbáltam egy másik ingyenes fájl/mappa rejtőt is, de annál is ugyan ez a helyzet, ha ismerem a fájl nevét, meg tudom keresni.
én eddig úgy csináltam (kis méretű fájloknál), hogy winrarral betömörítettem, majd jelszóval levédtem a kitömörítést, de ekkor is kiírja - mármint a winrar, hogy mihez nem engedi a hozzáférést. -
pilsner
aktív tag
egy észrevétel a WinMend Folder Hidden-hez: az elrejtett kívánt fájlok könnyen megtalálhatóak. véletlenül vettem észre, hogy a rejtett fájljaim a C:/Recycler-ben vannak, igaz, vagy 2-3 rejtett almappában eldugva, de nem olvashatóak, duplakattra azt írja, hogy a fájl nem található. tehát hozzájuk férni nem lehet, de a címük, kiterjesztésük, méretük látható.
-
pilsner
aktív tag
gratulálok, nagyon átfogó és alapos cikk! szép munka! hasznos írás lehet sokak számára, így nekem is, mivel régóta foglalkoztat, hogyan tudnám titkosítani az érzékeny fájljaimat, de mindig lusta voltam, hogy alaposabban utánanézzek. sokat segítettél, nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest