- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilsner
aktív tag
kár érte. jobb lenne, ha nem lehetne megtudni azt sem, hogy mit akar elrejteni a felhasználó, mert az is árulkodó lehet, vagy akár a mérete is. kipróbáltam egy másik ingyenes fájl/mappa rejtőt is, de annál is ugyan ez a helyzet, ha ismerem a fájl nevét, meg tudom keresni.
én eddig úgy csináltam (kis méretű fájloknál), hogy winrarral betömörítettem, majd jelszóval levédtem a kitömörítést, de ekkor is kiírja - mármint a winrar, hogy mihez nem engedi a hozzáférést. -
pilsner
aktív tag
egy észrevétel a WinMend Folder Hidden-hez: az elrejtett kívánt fájlok könnyen megtalálhatóak. véletlenül vettem észre, hogy a rejtett fájljaim a C:/Recycler-ben vannak, igaz, vagy 2-3 rejtett almappában eldugva, de nem olvashatóak, duplakattra azt írja, hogy a fájl nem található. tehát hozzájuk férni nem lehet, de a címük, kiterjesztésük, méretük látható.
-
pilsner
aktív tag
gratulálok, nagyon átfogó és alapos cikk! szép munka! hasznos írás lehet sokak számára, így nekem is, mivel régóta foglalkoztat, hogyan tudnám titkosítani az érzékeny fájljaimat, de mindig lusta voltam, hogy alaposabban utánanézzek. sokat segítettél, nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Formula-1
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó erős gamer pc! i7-14700k,4070ti super,ddr5 64gb ram.2x1tb ssd.
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest