- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
+1
Nekem is van hdmi-s notebook, de ez tényleg olyan alap dolog ma már, hogy ne hagyják ki.
Microsd kártya bővítését még lenyelem, ott van a felhő, meg tabletről nem is hallgatok zenét, nálam a telón az foglal sokat. (kb 10 GB)
Igazából nem volt még a kezemben mostanában gyártott tablet, nem tudom miylen a sebesség, 3-4 éve találkoztam eggyel, az olyan nehéz volt, hogy nem is foglalkoztam vele sokat.
Sebességre lennék kiváncsi, hardveresen ez már jól hangzik, én az 1 maggal és a fél GB Rammal meg vagyok elégedve android 4.1.2-n.
Nexus7 nálam azért is lenne alternatíva, mert mégiscsak referenciamodel és az asus gyártja nem a prestigo.
Amúgy egy galaxy tabot és egy ipad3ast tapiztam még emg edigitalban fél éve kb, hát az ipad valami hihetetlen, nagyon bejött, elfogadnám szívesen. Üzemidő is nagyon jó a tesztek alapján.
Ettől függetlenül ennyit nem óhajtok adni egy tábláért, majd talán ez a prestigo lesz valamikor, vagy esetleg egy még olcsóbb nexus7, annak tudnék örülni rendesen
De egy ilyet is elfogadnék 40k körül, igaz a Ram lehetne 1 GB. -
rbalint88
addikt
Ez attol is fugg, hogy mire akarod hasznalni. Nekem pl egyatalan nem szempont a hdmi, mert kepet nezni es filmezni van htpc, egyeb gepezesre laptop. Tablet arra kellene, hogy baratnom egyetemen tudja nezni rola a jegyzeteket. Ettol fuggetlenul nem vennek 20ezres vackot, merthogy arra az is eleg, mert herotom van a nem minosegi cuccoktol.
-
Én azt hiszem a következő van:
Vásárolt áru esetén:
22 EUR-ig vám és áfa mentes
22-150 EUR között vámmentes, de áfa van
150 EUR felett tarifális vám+áfaAjándék (ingyenes!) esetén:
45 EUR-ig vám és áfa mentes
45-700 EUR 2,5%-os átlagvám+áfa
700 EUR felett tarifális vám+áfa
de lehet hogy nem jól tudom -
Magnat
veterán
-
JoeYi
őstag
igen, mint írtam én is inkább meghagytam az early adopters-eknek a TFT kijelzős korai olcsó tabletek megvásárlását, mert már a boltban próbálva éreztem hogy nincs meg bennük a varázslat. Kínából meg nem akartam rendelni, más se hiányozna mint visszapostázni a cuccot ha bármi hibája van.
-
Xmodule
őstag
Az árával tévedhettem ebben igazad van. De ennyire ne legyél már korlátolt, hogy ne bird felfogni, hogy nem csak magyarországon lehet vásárolni dolgokat. Most az, hogy neked erre nincs lehetöséged egy dolog. Ha neked ez tetszik vedd meg ezt, vagy ami tetszik, vagy semmit. Nem erdekel. En maradok a N7 nel ennyi. Részemröl off ez a téma, mert nincs értelme tovább firtatni. Peace és Boldog Karácsonyt
-
Xmodule
őstag
Jó hát kinek mi érted. Én sok tabletet probaltam már, és nekem N7 tetszik a legjobban. Mind forma világra, mind belsöre. Elég gagyit vettem már életemben. Persze nem mondom, hogy ez gagyi, de általában igaz az, hogy olcso husnak hig a leve. N7 meg ott valahol közép árban van. És én most ar/ertek/minöség/support arányrol beszélek. Amúgy örülök, hogy vannak ilyenek is, legalább szoros a verseny. Csak a saját véleményemet irtam le ezért ne kövezzetek már meg légyszi. Peace.
Ja és amugy Attol, hogy magyarisztánban 65k egy 8 GB os verzió errefelé meg 32GB os 60ezer ft -nak megfelelö korona. 32GB nál meg már nem hiszem hogy kell SD, HDMI meg pl számomra teljesen felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest