Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Magnat #47 üzenetére

Hirtelen csak azt néztem, amit én is vettem, kapásból 20$-ral drágább. Tehát ha így dolgoznak nyugodtan átvállalhatják az esetleges járulékokat:)

Nem tartom magam hülyének meg amatőrnek se, de ez a tabi rendelés eddig elég gáz volt. Kezdve ott, hogy mindegyik ajánlott webshop kamuzott. Ipadalternative volt az első amibe belevágtam. Szép jó, minden, csak tracking nem jön. Persze válaszért ott se törték magukat, aztán kamuztak. Pedig direkt megkérdeztem, van-e készleten? Persze hogy van, fizessem és küldik. Ok. Kb 2 hét után meguntam, PP meccs, érdekes mód a magukat "szuper becsületes" webshopnak feltüntető cég visszaadta a pénzt, tabi azóta se jött tőlük, nyilván mert nem adtak fel semmit.
    Ezt megelőzően pandawilllel próbálkoztam, de azt sokan köpködték, szerencsére kihagytam. Gadgetgreats volt az, ami talán kategória. Ott legalább beismerték, hogy az "in stock" kifejezés náluk is out of stockot takar, így nem rendeltem. Válaszadással se törték magukat. Aztán végül beesett a buyincons.com. Na minden rendben levőnek tűnt. nov 19-én rendeltem 3 tabot, abból 1 megérkezett időben, másik kettő azóta se. Látom rendelés után egy héttel adták fel azokat. Úgy volt egyet megtartok, 2-t eladok vagy egyik megy ismerősnek. Ha meg is érkeznek, örülhetek ha árában el tudom adni őket, ha meg nem és PP mellettük dönt buktam 50k-t. Szóval részemről ennyi volt a kínai tab:) Bayről meg jóval drágább lenne, megint csak nem éri meg. Szerencsére már itthon sincs akkora különbség árakban, hogy megérje rizikózni.
    Szóval lehet itt hasonlítgatni, csak nem árt mérlegelni előtte. Arról ne is beszéljünk, hogy ha eleve DOA üzemmódban érkezik a tab akkor kapásból 5-6k visszaküldeni. Pár hét míg odaér, pár hét amíg vissza. Amíg nem voltak ezek az olcsó jó tabik itthon addig megérte, már akkor érné meg ha pro duo szintű gép max 17- 20k lenne szállítással.
    A dologban azért volt jó is, rájöttem kell egy tabi és kellemeset csalódtam az Ainol cég remekművében :)) / tegyem hozzá aki látta rossz szót nem tudott mondani rá, mivel rájöttem hogy idén már nem igen esélyes a másik kettő inkább eladtam, annyival is kevesebb lesz a kár ha becoptam a másik kettőt /
    Tabi rendelés from china _off_end_

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés