- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
Családtagnak kellett, hiába mondtam kicsi péz nagy copás'
Hát rizikó van from china, viszont ua. kaptam mint a pro duo, nem kevéssel olcsóbban. Kár hogy 3 db-ból csak egy érkezett meg eddig, de az már egy másik történetszerk: Akkor még nem tudtam a pro duo-ról, nyilván utána pár nappal jött be. Ha tudom valszeg nem vágok bele. Most majd bírkózhatok a PP-vel. többek én se veszek kintről tabit.
-
margithid
veterán
Én amúgy 70k-ért akkor már inkább ezt venném: [link]
Én amúgy azt várom, hogy mikor hullik le a lepel a nexus 7nél is olcsóbb referenciatabletről. Csicseregtek valami ilyesmit és bizony 30-35k-ért jó vétel lenne egy 2 magos 1 GB Rammal szerelt 7"-os tablet másfél/két éves frisitésekkel. Csak a hdmi-t ne hagyják le róla
Amúgy én már úgy vagyok ha android akkor csak gyári OS, az amiben eddig még nem csalódtam -
Chaser
legenda
Igen, best buy, valszeg a 70 dci is az lesz. Meglepő hova fejlődtek alsó szegmensben is. tavaly wayteq xpad70 volt itthon, 5 percet ha használtam. Pontatlan érintőfelület, gyenge kijelző, lassú...vettem egy Crystalt frrom china 25k körül: szuperpontos érintőfelület, 1024-es felbontás 7" MVA - IPS mellett nem volt különbség -, nagy akkuidő, gyors, tölthető USB-ről...1 év van a 2 tabi között. Gyári 4.1 és minden működött hackelgetés nélkül, na ezt a gépet már alig tudtam letenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest