- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Tényleg kicsi, kb a duplája a Nexus 7 és annyival szerintem nem jobb mint amennyivel drágább...
(#38) kpityu2: Valahol olvastam hogy a Myaudio 808dcc-ben állandóan lekapcsol a második mag és nem igazán akar újraindulni, illetve egyéb problémák is voltak vele mint pl az atomgyenge Wifi vétel.
-
blade zte
őstag
Hamár kicsit plusz, és külföld, akkor inkább ez:
[link]
Csak mondom ez fullextrás csúcshardverrel, a nexus 7 épphogy csúcshardver hiányzó elemekkel. A 10.1 inch kategória, de szerintem ez is extra.A prestigio android 2.3-as változatait néztem régen, és azoknak a launchere tök jó egyedi volt. Itt már nincs szükség ilyenre, jó az alap is.
-
JoeYi
őstag
én próbáltam N7-et is, és ez mind méretben, mind felhasználói élményben, mind képminőségben hozzá a szintjét, csak fele annyiba kerül. Kétségtelen, hogy ha van 70K-d tabletra akkor az jó vétel, hisz kétszer annyit bír az akksija, és van automatikus fényerő állítás benne.
És én tartom magam hozzá, hogy a pro duo bestbuy, hisz mindent tud amit a drágább tabletek, ugyanolyan minőségben, mégis 40e Ft alatt van, hazai garanciával
-
Chaser
legenda
1. Van lehetőségem kintről vásárolni
2. Matematika.
3. Továbbra se érdekli Mariska nénit hogy kint mennyi, ő itthon vesz tabletet ahogy a fórumozók 80-90%-a is. Ennyi erővel mondhatnék kínai tabot ami 25k és ugyanazt tudja mint a pro duo...
4. Ha azt mondod kétszer annyiért te inkább veszed az N7-et, mert neked az bejövősebb, meg nálatok csak 2x annyi nem köt bele senki. De ha netto hülyeségeket írsz akkor nem kell meglepődni.
5. Boldog karácsonyt!szerk: SzaboZE: BT-vel megoldható külső GPS, ami mondjuk nem hátrány ótóba'. De lehet BT headset is megy, annyira még droidot nem ismerem.
margithid: SIM kártyának lehet benne éppen hely, de modem biztos nincs. A 10" ultimate verziójában van az egyikben, lehet a PCB arra épül ennek is. Az is megérne egy cikket. 10", 3G, 1280 MVA - kb ua. mint IPS ideális esetben -, 2 év gar, 80k bruttó.
-
Chaser
legenda
-
margithid
veterán
Nyilván sokkal jobb a Nexus 7, de ha úgy nézed, akkor meg már kicsit többért van ipad, ami 10"-os, aksija is jobb. Szóval lehet ezt a végletekig fokozni eltolni az árat.
Ez a 36k amibe ez a készülék kerül szerintem még az átlegembernek beválalható, aki facebookozni böngészni, esetleg hdmi-n keresztül filmezni akar. Tök felesleges 3szor ennyiért notebookot venni.
Amúgy én is úgy vagyok, hogy egy androidos tabletért nem adnék 50k-nál többet.
De még ezen az áron se érzek késztetést, hogy vegyek egy ilyet, inkább megvárom amig jővőre vagy azután a win8-as tabletek lesznek normális árban és azokat már nem csak a fent említett dolgokra lehet majd hazsnálni.
Üzemidő szerintem nem rossz, sok okostelefon nem bírja eddig bekapcsolt kijelzővel, wifivel.Amúgy meg az lenne jó ha a nevesebb kínai gyártól ráfeküdnének az olcsó tablet kiadásra, alcatel, huawei és zte, azért ezek már elfogadható minöséget képviselnek. A sok noname gyártótól én kicsit félek, persze a 2 év garancia nem rossz, csak kérdés mennyi idő alatt javítják például.
-
Chaser
legenda
Akkor még egyszer.
1. "Akkor már kicsit plusz pénz és nexus 7." A 2x ár nem egy kis "plusz" pénz. A 2x árért ad nagyobb felbontást, erősebb hw-t. De elvesz 2 olyan dolgot, ami a kínai tabik 99%-ánál is alap már: HDMI, sd bővíthetőség.
2. Igazából senkit nem érdekel- ha érdekli is sokra nem megy vele- , hogy xy országban hogy alakulnak az árak, ez a fórum Mo-ra koncentrál. Ha te másképp látod, dobd fel légyszíves apróba a cuccot hazai 2 év garral és annyi átvételi lehetőséggel ahány helyen pro duot lehet kapni. -
Chaser
legenda
Ezt te se gondoltad komolyan. Mennyibe is kerül a N7? 8 gigás verzióját talán 65-ért meg lehet csípni. Mit ad cserébe? Gyorsabb, nagyobb felbontás. NINCS hdmi és sd bővíthetőség. Gari pro duora is 2 év...
Jó cikk lett
a wayteq az viszont csak jövőre kapható, a play-ről szintén jók a tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest