Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
üzenetére
Szóval ha az Intel kellő mértékben csökkenti a CPU-i alap órajelét generáciról generácira, akkor te boldog leszel az ugyanolyan gagyi hűtésű laptopokkal, mert tartják az egyre alacsonyabb órajelet?

Azt kell végig gondolni, hogy a jelenlegi generáció előtt a turbó órajel spektruma a maximális órajel ~25-33%-a volt. Viszont ez 50+%-ra módosult mióta sokmagosodtak az U-s CPU-k. Közben az alap órajelek lényegesen (1+GHz-cel) alacsonyabbak, mint egy generációval korábban, a turbó orajelek meg az előző generáció alap órajeleit közelítik.
-
-
andorfy
csendes tag
válasz
üzenetére
Nem volt kedvem előásni a Vive-ot, de itt láthatod, hogy az nVidia vezérlőpultja szerint az USB-C HUB-ra kötött monitor az Intel GPU-hoz kapcsolódik direktben. Hiába számol a 1060, a kész képet át kell tolnia az iGPU-n, hogy a kijelzőre eljusson. Emiatt a SteamVR panaszkodik is, hogy nem lehet engedélyezni a "Direct Mode"-ot. Mintha egy asztali gép lenne, amiben van dedikált és integrált videokártya is, ha az integrált kártya kimenetére kötsz megjelenítőt akkor is számolhatja a képet a dedikált kártya, de akkor is át fog menni az integrált kártya talán Frame Buffer-én (ezt majd valaki okosabb kijavítja, ha nem így van, anno utána néztem, ez ragadt meg, simán lehet, hogy rosszul). Ezzel a gonddal tele van a Steam és a Microsoft fóruma is, kb 10 perc Google-el lehet találni rengeteg panaszt, megoldást én még nem találtam, elfogadtam, hogy ez ilyen. Ha valakinek van jó ötlete, ne kíméljen, kipróbálom, és megírom, ha van erre jó megoldás

Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi