Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Erre is van két év gari, itthon(ról) nyilván kicsit macerásabb érvényesíteni, bár mióta itthon is kapható hivatalosan ez lehet változott, de mivel eddig semelyik Surface cuccal nem volt gond, ami az ismeretségi körömben van, ezért nem tudom, hogy ez itthon pontosan hogyan zajlana, de azt tudom, hogy ahol van Microsoft Store, ott besétálsz vele, leteszed az asztalra, a polcról meg levesznek egy másikat, és mész is tovább, nincs kötözködés, bevizsgálás, nincs három hétig kulcsluk nézegetés.
Ez olyan mint az apple ameddig megveszed Magyarországon, addig nagyon kedvesek, amikor a garanciát kell érvényesíteni, akkor meg a magyar kereskedő elhajt. Vagy szenvedsz. Magyarországon nincs Microsoft store. Ez a termék garancia szempontból az Asus, Acer, MSI csengcsung márka mögött van Magyarországon. Kb az Apple-val egy szinten.
Ha itthon veszel egy Dell vagy HP gépet, aminek van már bejáratott magyar szervize, ha nem jár hozzá a helyszíni gari, akkor ott sincs géped legalább 2 hétig, ha bármi bajod lenne vele (dolgoztam korábban IT-s értékesítésen, én intéztem a garikat, pontosan tudom, hogy hol meddig tart
Na mutass egy olyan business HP, Dell, Fujitsu gépet ami ennyibe kerül és nincs NBD ha flottába veszed? A HP az egyetlen amihez nem lesz NBD ha magánszemélyként veszed, de ennyiért 2 napnál nem áll többet a szervizbe, ha pedig flottába veszed, akkor automatikus az NBD bármelyik márkára. Nem tudom melyik szürke áfa mosó szervezetbe dolgoztál, de nem így van ahogy leírod. Aminél így van, az a 100 000 Ft-os notebook kategória, de az meg nem a Surface ár és minőség kategória.
sőt személyesen volt már ilyen tapasztalatom Macbook Air-el is, hogy azt is nézegették egy darabig, mire megszerelték), tehát ezt nem rónám fel a gép hibájának.
Hát ja az apple ugyanaz a szutyok warranty/support mint az MS ha drága hardverről van szó, és nem USA-ban élsz.
Amikor vettem, árban pont a MacBook Pro szintjén volt, ahhoz képest pedig nem összehasonlítható a tudásuk (ugyan azt a munkát amit most ezen végzek csináltam korábban egy hónapig egy Pron, de feladtam, és visszatértem róla i5-ös asztali gépre fele annyi memóriával, szintén MacOS-el, tehát nem az oprendszerrel volt a bajom, hanem a hardverrel), Nem értem, hogy ez miért luxus termék kevés szolgáltatással, főleg a konkurenciához képest (legalábbis a MS oldalain mindenhol az Apple MBP ellen állítják be nyíltan). Nem feltétlen akarom a Microsoftot védeni, csak nem tudom, hogy milyen szolgáltatás kéne még bele szerinted, vagy mennyiért kéne adniuk?

Mit szeretnél az apple-től Magyarországon, pont úgy vannak itt hivatalosan ha hardverről van szó mint az MS, sehogy....
Mennyit ér ez? Úgy, hogy a tervezése elég fura, a az i7 tök felesleges bele, mert le van fojtva? Az aluminium kasztni miatt, és a 0 support miatt, a business világban pont 0 értéktartás miatt 350 000 - 450 000 Ft. Miért?
- Minden gép annyit ér amennyi garancia van rá
- ennyiért csak 2 év garancia amit az MS ad, csak hát Magyarországon ez nem lesz triviális,ahogyírtad a nem tudom, hogy hol, mikor ,merre miért csak elméletileg van valami.. Nesze semmi fogd meg jó ez nem warranty ez mese.
- A garancia érvényesítése, és javítási ideje elméleti, nem pedig valós, mert az lehet, hogy neked válasz, hogy ahol van MS Store.... erről a Bödőcs gyere haza fiatal sztoriból a hétfőre azt ígérték jut eszembe...
- mert nem lehet 5 év garit venni rá
- ennyi pénzért nincs NBD
- ennyi pénzért kényelmetlen a billentyűzet. az én ProBookomban is jobb, ami ennek e gépnek a harmadába kerül...
- mert pont annyi a support hozzá Magyarországon mint az Apple-hez.Ennyit akkor ér meg ha student vagy, és ahogy írod azonnal kérdés nélkül cseréli. Na enélkül ennek a 2/3-adát éri nem többet.
Szerintem. Ez persze az én véleményem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Seed szerver topic
- Apple asztali gépek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Így tényleg nincs sok értelme ennek a konfigurációnak.