- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Nem tetszik.
Egyébként 2 kocsit nem akarok, sok azt itatni. és a többi...
Frankó hátsókerekes kell, azzal lehet driftelni!
Mod: Már gondolkoztam azon is, hogy a Civicem csináltatom meg hátsókerekesre és akkor még meglepetést is okoznék.
Már láttam egyszer egy USA Civicet, amibe S2000 motort tettek,csak nem tudom, hogy az hátul hajtott a végén vagy sem. Viszont egy V8-as Civic videóját láttam is, az frankón hátul kavart!
-
nostrum
tag
A barátnőm rokona csinálta a javát. Magam sem tudom hova tenni a srácot. Sokat kínlódott vele, meg lehet hogy nem tehet róla, de kibaszott velem. Ha nem volt szándékos, akkor nem kellett volna elvállalnia. Ha az volt, akkor megérdemelné hogy pépesre üssem az orrát, de nem lehet, mert "családban van". A lényeg hogy a munkája lassúsága és a minősége ingyenmunkára utalt, az ára viszont minőségi munkát tükrözött, és még nekem mondta utána mindenki, hogy én milyen jól jártam vele.
Ráadásul más maszek szakik orra alá hogy tolsz akármit? Se számla, se bizonyíték...
maximum a nemlévő hírnevüket sározhatom be...A Honda fórumon megismertem néhány jó srácot. Na ők egy Debreceni szerelőt ajánlottak.
Ez úgy festett, hogy ott maradt az autó. Rohadt gyorsan megcsinálta. Nehezen indult, és zabálta a vizet. Minden cserélt alkatrészt visszaadott dobozokban. Na ő már hasonlított egy szerelőre. Persze kicserélte a hűtőm, pedig a víz nem ott ment el, és kicserélte a fél éves gyújtáselektronikámat megint, meg a vízpumpát, ami tényleg beszart, meg valamelyik futóműt rakta rendbe. 100-at otthagytam. Semmi sem változott. Melegen nehezen indult, és a víz is elfőtt lassan.Én azt nem értem, hogy ha csak sejti valaki hogy mi baja van, akkor miért kell 20 - 30 - 40 ropis alkatrészeket próbaként megvenni más pénztárcájára. Inkább mondaná azt hogy fingja sincs, aztán az nem kerül semmibe...
Ja, és azt hiszem, hogy itt Borsodban nagyobb arányban koncentrálódnak a zsivány szakemberek...
Mindenesetre, én már csak akkor vállalnék használt autót ha autószerelő lennék magam is. Tudod: "ha valamit normálisan el akarsz intézni, csináld magad"
-
nostrum
tag
Ha most kicsit elgondolkodsz, akkor ausztriából, vagy németből simán hozhattál volna bontásra egy másik autót cirka 3-400K-ból. Ilyenkor még regadó sincs. Behozod alkatrésznek, és annyi.
Ez tökéletesen igaz, de mire ezt az ötletet kivitelezték volna, már nem volt pénzem.
Szép lassan mindenre rájöttem, csak későn...A kuplungnál először pénzhiány miatt csak tárcsát cseréltek... így elment még 50K-t mire az egész szerkezet feladta (67 lett volna hozzá a legtukmányabb olasz szett). A féknél minden tárcsa és betét, meg fékcső cserés volt, plusz az ABS szarakodott.
Igen, festést lehet tukmánykodni rá 100-150-ért (ilyen volt az enyém is), de igazán lefényezni önmagában alsóhangon 500, és abban még nem volt lakatolás.
Nem tudom te milyen árakkal számoltál, de nekem a hengerfejet is vagy 40K-ért síkolták, ráadásul olyan faszán, hogy hiába ment alá a legjobb lemeztömítés, mégis elfőzte lassan a vizet...
Nincs egy olyan szerelő a környéken, vagy az ismerőseim között, akiben megbíznék, vagy akit szívesen elvinnék. Akarva vagy akaratlanul, engem eddig mindenki átkúrt.
Ezért az első tudásomat meghaladó komolyabb hibánál szabadulni fogok jelenlegi autómtól is.
Én PC-ket javítok és rakok össze, de még nem kúrtam át senkit. És nem a jó hírnév miatt. Csak a saját lelkiismeretemért. Nem tudom hogy ez miért hiányzik sok emberből. (és miért nem találok olyan szerelőt, akiből nem...)
Unokatesómról meg annyit, hogy magának nem vette volna meg...
Nekem mégis hagyta. -
nostrum
tag
Az unokatesóm magának szereli a Passatot meg a kamionját, tehát nevezhetjük szerelőnek. Azonkívül amit leírtál azt most már én is tudom. Mellesleg nem panaszkodásról szólt a leírás, hanem csak egy történet volt, tanulság nélkül. Azóta új kocsit vettem.
Korrekt szerelőt találni nehéz. A sok "Honda-szakértő" nem találta a diagnosztikai csatlakozót. Még a Honda szalonban sem. Hazamentem és 15 perc internet meg Autodata után megtaláltam. Talán az zavarta meg őket, hogy le volt csípve róla a vége. De a vezeték megvolt és ez a lényeg.
És ha azt mondod, hogy valaki megcsinálta volna az olajzabáló, hengerfejes, rothadó, lyukasaljú, repedtleömlőjő, repedtablakú, lyukacsoskipufogójú, vizeslámpájú, szétcseszett fékrendszerű, kuplungos rombatört autómat 500 ropiért, amiben benne van a munkadíj is, akkor felakasztom magam. Csak a lámpatest 50000.- ... 1 db. ... bontóból.
Na mindegy, azért kösz a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Ford topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest