- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
Ha most kicsit elgondolkodsz, akkor ausztriából, vagy németből simán hozhattál volna bontásra egy másik autót cirka 3-400K-ból. Ilyenkor még regadó sincs. Behozod alkatrésznek, és annyi.
Ez tökéletesen igaz, de mire ezt az ötletet kivitelezték volna, már nem volt pénzem.
Szép lassan mindenre rájöttem, csak későn...A kuplungnál először pénzhiány miatt csak tárcsát cseréltek... így elment még 50K-t mire az egész szerkezet feladta (67 lett volna hozzá a legtukmányabb olasz szett). A féknél minden tárcsa és betét, meg fékcső cserés volt, plusz az ABS szarakodott.
Igen, festést lehet tukmánykodni rá 100-150-ért (ilyen volt az enyém is), de igazán lefényezni önmagában alsóhangon 500, és abban még nem volt lakatolás.
Nem tudom te milyen árakkal számoltál, de nekem a hengerfejet is vagy 40K-ért síkolták, ráadásul olyan faszán, hogy hiába ment alá a legjobb lemeztömítés, mégis elfőzte lassan a vizet...
Nincs egy olyan szerelő a környéken, vagy az ismerőseim között, akiben megbíznék, vagy akit szívesen elvinnék. Akarva vagy akaratlanul, engem eddig mindenki átkúrt.
Ezért az első tudásomat meghaladó komolyabb hibánál szabadulni fogok jelenlegi autómtól is.
Én PC-ket javítok és rakok össze, de még nem kúrtam át senkit. És nem a jó hírnév miatt. Csak a saját lelkiismeretemért. Nem tudom hogy ez miért hiányzik sok emberből. (és miért nem találok olyan szerelőt, akiből nem...)
Unokatesómról meg annyit, hogy magának nem vette volna meg...
Nekem mégis hagyta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Kompakt vízhűtés
- Elektromos cigaretta 🔞
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest