Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
Az a baj, hogy nekik is van forgalmuk, és gond nélkül lehúznak bárkit. A történet írójában lehet azt látták, hogy fiatal kölök, "sportkocsi" így van pénze, ezért ahogy tudják lehúzzák.
Egy normális szerelő be sem vállal olyan melót, amit nem tud korrektül elvégezni. Nem szégyen azt mondani az autó tulajának, hogy nézd ezt nem tudom megcsinálni, mert
a: nem értek ehhez, nem akarom szétbarmolni
b: nincs hozzá műszerem/célszerszámom
c: látom, hogy mi a hiba, de ha fejreállok, akkor sem tudom megtalálni az okátÉn is jártam már így, meg szerintem minden szerelő. Anno egy 2,5Tdi(még a soros ötös motorral) A6-os audit vagy 4X hengerfejeztünk meg míg meg lett a hiba oka... a hozott utángyártott tömítés vékonyabb volt egy tizeddel, mint a gyári, ezért forralta a vizet a gép. Elmókáztunk vele vagy 2 hetet, de a tulajjal mégsem fizettettük ki 4X a munkát, csak 1X és elnézést kértünk a bénázásért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest