- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
Azta...
Ez a dokis történet nagyon mehet az autókerek között...
Én ezt hallottam mielőtt megvettem a kocsit:
- Hát ez egy dokié volt, aki most külföldre megy dolgozni, és így nincs szüksége az autóra... (ááá nem azért sózza el mert szar)
- Ő vigyázott rá meg karban tartotta, ebbe csak bele kell ülni, és menni vele... semmi baja sem lesz... (annyit talán kibír, amíg kigurulsz a kereskedésből...)
- Ő doki, és nem is volt benne neki fejegység, mert nem hallgatott zenét, csak keveset járt vele... (ááá nem mi vágtuk ki csatlakozóstul, hogy mégjobban lehúzzunk...)Az NSX örök álmom marad...
Most egy lomha C4-et vettem, háromajtóst. A CMR Dirt-ben tetszett meg. Legalább addig nem kell aggódnom, amíg van rá garancia... utána majdcsak lesz valami...
-
nostrum
tag
Melyik Civic-ed van? Az egyik korábbi generáció nekem is nagyon tetszik. Na meg az új...
Talán a legnagyobb gond az lehetett nálad, hogy nem a megfelelő ember és nem a megfelelő anyaggal javította a kocsit! Nem?
Hát igen... meg sem kellett volna venni, de ha már megvettem, akkor nem ártott volna találni hozzá egy korrekt szerelőt találnom.
Remélem találsz egy klassz kocsit!
Remélem már megvan...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest