- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
Azta...
Ez a dokis történet nagyon mehet az autókerek között...
Én ezt hallottam mielőtt megvettem a kocsit:
- Hát ez egy dokié volt, aki most külföldre megy dolgozni, és így nincs szüksége az autóra... (ááá nem azért sózza el mert szar)
- Ő vigyázott rá meg karban tartotta, ebbe csak bele kell ülni, és menni vele... semmi baja sem lesz... (annyit talán kibír, amíg kigurulsz a kereskedésből...)
- Ő doki, és nem is volt benne neki fejegység, mert nem hallgatott zenét, csak keveset járt vele... (ááá nem mi vágtuk ki csatlakozóstul, hogy mégjobban lehúzzunk...)Az NSX örök álmom marad...
Most egy lomha C4-et vettem, háromajtóst. A CMR Dirt-ben tetszett meg. Legalább addig nem kell aggódnom, amíg van rá garancia... utána majdcsak lesz valami...
-
nostrum
tag
Melyik Civic-ed van? Az egyik korábbi generáció nekem is nagyon tetszik. Na meg az új...
Talán a legnagyobb gond az lehetett nálad, hogy nem a megfelelő ember és nem a megfelelő anyaggal javította a kocsit! Nem?
Hát igen... meg sem kellett volna venni, de ha már megvettem, akkor nem ártott volna találni hozzá egy korrekt szerelőt találnom.
Remélem találsz egy klassz kocsit!
Remélem már megvan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Jogász topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest