- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
Az unokatesóm magának szereli a Passatot meg a kamionját, tehát nevezhetjük szerelőnek. Azonkívül amit leírtál azt most már én is tudom. Mellesleg nem panaszkodásról szólt a leírás, hanem csak egy történet volt, tanulság nélkül. Azóta új kocsit vettem.
Korrekt szerelőt találni nehéz. A sok "Honda-szakértő" nem találta a diagnosztikai csatlakozót. Még a Honda szalonban sem. Hazamentem és 15 perc internet meg Autodata után megtaláltam. Talán az zavarta meg őket, hogy le volt csípve róla a vége. De a vezeték megvolt és ez a lényeg.
És ha azt mondod, hogy valaki megcsinálta volna az olajzabáló, hengerfejes, rothadó, lyukasaljú, repedtleömlőjő, repedtablakú, lyukacsoskipufogójú, vizeslámpájú, szétcseszett fékrendszerű, kuplungos rombatört autómat 500 ropiért, amiben benne van a munkadíj is, akkor felakasztom magam. Csak a lámpatest 50000.- ... 1 db. ... bontóból.
Na mindegy, azért kösz a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest