- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
Az unokatesóm magának szereli a Passatot meg a kamionját, tehát nevezhetjük szerelőnek. Azonkívül amit leírtál azt most már én is tudom. Mellesleg nem panaszkodásról szólt a leírás, hanem csak egy történet volt, tanulság nélkül. Azóta új kocsit vettem.
Korrekt szerelőt találni nehéz. A sok "Honda-szakértő" nem találta a diagnosztikai csatlakozót. Még a Honda szalonban sem. Hazamentem és 15 perc internet meg Autodata után megtaláltam. Talán az zavarta meg őket, hogy le volt csípve róla a vége. De a vezeték megvolt és ez a lényeg.
És ha azt mondod, hogy valaki megcsinálta volna az olajzabáló, hengerfejes, rothadó, lyukasaljú, repedtleömlőjő, repedtablakú, lyukacsoskipufogójú, vizeslámpájú, szétcseszett fékrendszerű, kuplungos rombatört autómat 500 ropiért, amiben benne van a munkadíj is, akkor felakasztom magam. Csak a lámpatest 50000.- ... 1 db. ... bontóból.
Na mindegy, azért kösz a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- !Akció! - Beépíthető erősítő modul ( Plate amplifier) 250W RMS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest