Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssj81
aktív tag
Nagyon jól mutat,ügyes vagy.
-
-
gyuszaa
őstag
Ötletes

Azt az smd led szalagot is megvehetted volna ebay-ről akkor már

-
andrisms
aktív tag
van benne valami, de jól legyűrtem a fémet a kavicsok legaljára, szerintem így azért mérsékeltem a vízzel való közvetlen érintkezést. Nyilván vizes lesz és oldódik de nem veszésen. Vagy nem tudom, nem vagyok akkor szaki

Jarod1, pizzafutar11: Köszönöm Nektek, örülök hogy tetszik!

-
JasL
őstag
Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet fémmel lent tartani a bujkálót, ugyanis a fémből kioldodó fém-ionok károsak lehetnek a bent lakók egészségére. Esetleg zárd el légmentesen a fémkeretet a víztől, pl tekerd be teljesen ragasztószalaggal vagy keress egy lapos követ és ragaszd rá a bujkálót pillanatragasztóval, aztán ha szépre akarod, rákotorsz egy kis kavicsot a laposkőre, akkor nem látszik.
-
Jarod1
veterán
szép munka gratula!
-
pizzafutar11
csendes tag
ÖTLETES!!!!!!
-
Ironhand
tag
Szép munka grat

-
wii90
tag
Nagyon tetszett a cikk és a végeredmény is tetszetős. Az ilyet mindig öröm olvasni-látni.

-
válasz
Engineer086
üzenetére
persze hogy az, csak jön a sok applenáci és besértődnek egy ilyenen, mert blaszfémiának tartják... no offense, csak én így láttam...

-
Engineer086
Modder
Gratulálok! Nagyon jó az ötlet és a kivitelezés is!

-
raper
senior tag
A halaknak is a "legjobb" jár.

-
bubi92
őstag
régóta gondolkozok vénusz légycsapója virágon, de kell neki a "mocsáros" nedves környezet, egy ilyen ház tökéletes lenne neki, lehet neki vágok én is.
-
Deviance
tag
iAquarium vagy macvarium?

jó lett!
-
törölt tag
-
Options
csendes tag
Ez tényleg nagyon jó lett!
Én viszont, a szekrényemet alakítanám át TARDIS fülkévé, csak nem tudom, hogyan kezdjek neki
-
andrisms
aktív tag
mac gyver
ez marha nagy 
Akik szerint gyilkos vagyok
:
Írhattam volna hogy egy működésképtelen/vagy akár üres gépházból képeztem, de nem szerettem volna ezzel átvágni senkit sem, így inkább az igazat kaptátok, már ha rosszul esik is.
Ezt szerettem volna belőle csinálni, nekem is a régi Mac-ek tetszenek, és kétszer is meggondoltam, de mivel volt sima G4-ből 2db, ezért inkább belevágtam a szó szoros értelmében. Akiknek ez hátborzongató azoktól elnézést, akiknek tetszett azoknak nagyon szépen köszönöm. És természetesen mindenkinek aki végigolvasta, akár pozitív, akár negatív vélemény fogalmazódott meg benne.
Szinte minden logout-os cikket végigolvasok, a hozzászólásokat is, és ennek fejében elég pozitív hozzáállással kezelem a kommenteteket, szerintem még jelentkezek cikkekkel. (egy be van küldve, az új laposom, szerintem nem rossz kis vas, egy kis bemutató, majd kiderül kiteszik-e a főnök Urak.) A bringásat épp most írom, de nem tudom hogy ezen az oldalon eltűrik-e a bringás barkácsos cikkeket, vagy leosztanak a fenébe hogy minek irogatok olyanokat egy ilyen oldalra
. 

-
korion
senior tag
nagyon jók a cuccaid!
csak így tovább!
-
kraki
tag
Jó cikk volt, köszi! Az Ezermester Magazinba (ha van még ilyen) elküldhetnéd!

-
szab.tam
nagyúr
ügyes.

(te kis mac gyver...)

(halasat nem találtam...)
-
törölt tag
válasz
rootkiller
üzenetére
-
Paci.
tag
Gyümölcsevő pirája szereti az ALMÁT? Mert akkor csakis és kizárólag az lakhat benne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gratula mindenhez, akár egy bővebb írás is jöhetne a brainstormingokról és az alkotásokról
-
Aranyos, de kár azért a jó kis power Mac G4-esért...
Még most is jó ránézni, 12 évvel megjelenése után is jobben néz ki mint bármely PC-s ház... persze pont ezért lett jó akvárium alap
-
törölt tag
válasz
rootkiller
üzenetére
látom nemcsak én hörrentem fel.

btw nálam is van 2 pont ilyen sawtooth egyik kicsit zúzottabb gyári felszereltéségű (400/512/16mb ati/20GB) , ezt kölkök nyomják ( rahedli ppc game van) 10.4.11-el.
A másik kicsit komplexebb feladatokat lát el és kicsit tuningoltabb (400/1.25/gf4 64mb/ 160GB (intech ata6)/ 2x2 port etherlink server pci-x kari/ Airport b) 10.5.8 -al routeol,buildszerver stb...pikcsörz:
100-as hálót lazán kitolja oda-vissza röhögve...
van még jópár powermac amúgy ezekről kéne irnom nekem is de mikor akváriumot csinálnak egy müködő vasból attól elmegy az életkedvem...

-
rootkiller
őstag
Te perverz baromállat....

Nekem is van egy G4 PowerMacem, de ez marad Mac, esetleg Hackintosh lesz belőle.
-
Igazán impozáns.
Az óra felkeltette a figyelmemet. Egy olyat el tudnék képzelni az asztalomon, igazi műalkotás

-
Silentfrog
veterán
Jó lett de ventillátor nem került a ház oldalára?

-
kekegsm
őstag
Én azért beletennék egy Geforce kártyát, hogy tudjanak játszani a halak...
-
atike
nagyúr
Vigyázz be ne pereljen az alma...

Amúgy király lett a végeredmény!

-
olbaidhun
őstag
nagyon ötletes, tetszett, köszi!
-
andrisms
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Sőt még barátnőm is van, szóval akkor ez végképp kizárja azt a tényt

Amúgy köszi mindenkinek minden észrevételt, hozzászólást
-
kicsitrash
aktív tag
rögtön az ugrott be... Van akváriumod? Akkor nem vagy b**i

Egyébként tetszetős lett a végeredmény, grat.
-
Mate
nagyúr
Az akvárium, a lámpa és az óra is tetszik. Praktikus és jó mind a három. A madárszerű valami is tetszik, ötletes, egy modern dísztárgy, bár nem vagyok egy nagy dísztárgyrajongó

Követni fogom az írásaidat, hátha lesz még valami frankó, egyedi tárgyad

-
Ironhand
tag
Grat állat lett

-
andrisms
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem felesleges, csak már nem használt. Az alkatrészei bármikor rendelkezésemre állnak. Van 3db Powermac G4-em ezenkívül(egy ugyanilyen, egy MDD és egy quicksilver). Ezenkívül számtalan Mac(SE, Classic,lc475, powerbook-ok,stb...) és mindegyik jó kezekbe van. Ebből volt 2, ezért az egyiket felhasználtam.Ez szerintem nem bűn

Amúgy vigyázz, mert tudom hol laksz

-
törölt tag
szerencsétlen mac...
-
FatalEror
addikt
A tiéd azért tetszik jobban,mert nem "lövi" le a poént,hogy ez egy akvárium,jó szituáció,hogy belép az ember a szobába asztalon a gép,és az "érintetlen" oldalát látja,amikor ülne le az asztalhoz,akkor megpillantja a másik oldalt,rá jön,hogy ez egy akvárium.
A HDD óra is nagyon ütős. -
GALARDO
addikt
Hatalmas!

-
andrisms
aktív tag
válasz
FatalEror
üzenetére
erre csak ennyit tudok mondani:

Amúgy nem tudom, de nekem a régebbi Mac-ek jobban tetszenek. Gyűjtöm is őket, ha valakinek lenne eladó 8évnél idősebb gépe, írjon privátot.admaf40 : hamarosan megírom szerintem a bringásat is-(illetve már fele kész, de képek meg a vége hiányznak)-de ami késik nem múlik

-
FatalEror
addikt
Szerintem ez jobb mint az eredeti.

-
admaf40
csendes tag
Marha jól néz ki, a bicikli felújítás pedig kifejezetten érdekelne.

-
klambi
addikt
van 1 ilyen házam eladó ha kell valakinek

-
andrisms
aktív tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nalunk is az aranyhalak vezetik a sort. De zabaljak még a ponylazacok,cápák is...
-
andrisms
aktív tag
Jó, akkor az előző Bandusnak ment

Nem tudom mi lehet a baja a Led-nek,lehet túl erős,vagy a spektrum roasz,fene tudja. nekünk otthon mindegyik eszi mindegyik növényt,nem tudjuk miert. Pedig kapnak kaját mwg jól vannak tartva
-
-
andrisms
aktív tag
Van otthon egy kb 300literes akvariumunk. Ahhoz van 2m led. Novenyeknek nagyon sok. Kinyirta felét... A másik felét meg megették a halak.
Most az egesz led az egyik sarokban van ahol nincs igazi növény. Ha led-el világítasz akkor célszerű szórt fénnyel megoldani. Legalábbis szerintem,de vannak itt azért olyanok,akiknek jobban megy az akvarisztika. Iszonyat keveset fogyasztanak. -
14bene
csendes tag
Nagyon jól néz ki és nagyon ötletes .Gratulálok .

-
-
Bandus99
őstag
Engem az erdekelne, mennyi lehet ennek a lednek a fogyasztasa, ill erdekelne meg, hogy valodi novenyek hogy viszonyulnanak hozza. Tudom neked nincsenek benne igazi novenyek, de hatha van masnak tapasztalata errol.
-
Épp van elfekvőbe egy ilyen gépházam

-
Zsopro
csendes tag
Nagggyon naaaagy! Igazán ötletes.
Ha én az Apple helyében lennék, biztosan kitennék valami hasonlót a cég központjába! Próbáld eladni nekik! 
-
joecontra
addikt
Jól néz ki.

Köszi az írást.
Üdv,
J -
Apika
addikt
Gratulálok a cikkhez! Nagyon ötletes dolgokat találtál ki!

-
andrisms
aktív tag
3,5"-osból több órát is csináltam màr,szerintem az 5,25"-osnak jobban áll ez a műfaj

van még működő mac g4-em, meg azon kívül is pár régi Macintosh,szóval annyira nem volt szívfájdító. Azért a Macintosh SE-mnél meg Classic-omnál már nekem is fájt volna a szívem
mostanábam bringákat újítok fel,lehet majd csinálok egy cikket egyikről. -
Viktoár
addikt
Pofás lett.

A hdd-ből való óra nálam is éppen futó projekt de idő hiányában lassan haladok vele.Igaz én 3,5"-ossal csinálom,mert az 5,25-öst sajnáltam szétszedni.
-
norbx
aktív tag
nekem is van mukodo kepes g4 esem de abbol nem lesz akvarium

-
Szabikaa20
őstag
Nagyon jóóó lett!!!
Tényleg nagyon unatkozhattál! 
-
Én azért egy működésképtelen gépet beleztem volna szét...
De különben a tárgyak szépek, és ötletesek, meg az akvárium is jó lett

-
mepet
addikt
Fényképezd le halastul is, mert halak nélkül mit ér egy akvárium?!

-
r-chee
őstag
Fantazmányos, ahogy a többi műved is

-
kovy79
őstag
Szép lett, de azért egy háttér az üres alu falra még elférne és feldobná kicsit.

-
opeter87
senior tag
Nagyon ötletes és az eddigi munkáid is azok. Gratula

-
andrisms
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását.
és a pozitív hozzáállást.
. Amúgy majdnem ráhibáztál a crt tv-re. Szereztem egy ősrégi Tisza TV-t és a powermac belsejét beleköltöztettem. Természetesen üres volt már előtte. Most már csak egy LCD monitorra vár és kész is. Sajnos az nem lett olyan szép mivel a megfelelő eszközök néha hiányoznak. 
-
chubii
senior tag
Gratula, nagyon ötletes !

-
Madn!ght
addikt
Szép lett, grat!

-
emlékszel a második radikalmodos fekete chieftec nagytorony házban lévő kerek akváriumra? neonhalas, levegőztetős, vizinövényes, világítós...
régi szép idők, mikor volt még időm ilyesmire. szép a munkád amúgy és grat hozzá! -
Иван
őstag
Ötletes és pofás, tetszett.

Mindig irigyeltem azokat az embereket, akik nem csak hogy kitalálnak ilyeneket, hanem veszik az energiát és meg is valósítják. Nekem ezeknek mindig csak terv maradt a vége.
-
kerekfej
őstag
Ötletes.

-
ViiiiktorOC
senior tag
Gratula!
Nem semmi! 
5,25"-os óra az nem semmi!

-
flierqqq
tag
Jó cikk és az akvárium is jó lett!

Lehet én is kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez marha nagy
:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)