- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sima szalonnát én is ritkán eszek magában, de pörkölt, vagy hasonló kaja alapját képezi a kisütött zsírja.
Amíg éltek az ex-feleségem szülei, mindig vágtunk disznót és beáldoztuk az oldalast, hogy legyen császárszalonna! Azt desszertként is fogyasztottam 1-1 szelettel!
Tavaly apáméktól hoztam zellerzöldet. A gumók valamiért nem fejlődtek ki, de a zöldje valami fenséges volt! Gulyás, babgulyás, zöldségleves elképesztően jó volt vele!

-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Az ilyen finomságokból nekem csak füstölt szalonna jut, az viszont egy egész tábla év végén. Az öcsémtől kapom. Mivel nem vagyok szalonna kedvelő, így fel szoktam vágni tenyérnyi darabokra, aztán ha lencsét, vagy babot főzök, van mit belefőzni ízesítőnek. A főtt szalonnát persze nem dobom ki, így már ehetőbbnek találom.
-
Én viszonylag ritkán jutok hozzá házi dolgokhoz, de Anyukám élettársa minden évben vág disznót, úgyhogy hurka, kolbász, füstölt sonka és szalonna azért minden évben jut. Anyukám fűszernövényeket is termeszt (koriander, rozmaring, menta, bazsalikom), az is van. Az ex-sógorom viszont méhészkedik (inkább csak hobbi méretben, de nagyon komolyan veszi) így garantáltan jó minőségű méz mindig van itthon.
-
kmisi99
addikt
De jó nekem, én még nem ettem csak házi disznózsírt, a hűtőben pedig most is van olyan tehéntej ami csupán pár száz méterről jött.
-
-
Vakegérke
félisten
Nálunk a lakótelepen kedden és pénteken van termelői piac, én csak kofapiacnak hívom. A sétány egyik épületének tágas termében pakolják ki az árut a pultokra. Kezdetben nem volt túl nagy a választék, ma már szinte mindent meg lehet vásárolni. Húsáru, "zőccség", tojás, sütemény, tejtermék, tojás, méz, birsalmasajt, mi szem-szájnak kellemes. Mérsékeltek az árak, például az igazi házi disznózsír ötszáz egy kiló. Van forgalom szépen, megéri nekik felhozni vidékről a finomságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Peugeot, Citroën topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Iphone 15 PRO MAX - 256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs