Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sima szalonnát én is ritkán eszek magában, de pörkölt, vagy hasonló kaja alapját képezi a kisütött zsírja.
Amíg éltek az ex-feleségem szülei, mindig vágtunk disznót és beáldoztuk az oldalast, hogy legyen császárszalonna! Azt desszertként is fogyasztottam 1-1 szelettel!
Tavaly apáméktól hoztam zellerzöldet. A gumók valamiért nem fejlődtek ki, de a zöldje valami fenséges volt! Gulyás, babgulyás, zöldségleves elképesztően jó volt vele!

-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Az ilyen finomságokból nekem csak füstölt szalonna jut, az viszont egy egész tábla év végén. Az öcsémtől kapom. Mivel nem vagyok szalonna kedvelő, így fel szoktam vágni tenyérnyi darabokra, aztán ha lencsét, vagy babot főzök, van mit belefőzni ízesítőnek. A főtt szalonnát persze nem dobom ki, így már ehetőbbnek találom.
-
Én viszonylag ritkán jutok hozzá házi dolgokhoz, de Anyukám élettársa minden évben vág disznót, úgyhogy hurka, kolbász, füstölt sonka és szalonna azért minden évben jut. Anyukám fűszernövényeket is termeszt (koriander, rozmaring, menta, bazsalikom), az is van. Az ex-sógorom viszont méhészkedik (inkább csak hobbi méretben, de nagyon komolyan veszi) így garantáltan jó minőségű méz mindig van itthon.
-
kmisi99
addikt
De jó nekem, én még nem ettem csak házi disznózsírt, a hűtőben pedig most is van olyan tehéntej ami csupán pár száz méterről jött.
-
-
Vakegérke
félisten
Nálunk a lakótelepen kedden és pénteken van termelői piac, én csak kofapiacnak hívom. A sétány egyik épületének tágas termében pakolják ki az árut a pultokra. Kezdetben nem volt túl nagy a választék, ma már szinte mindent meg lehet vásárolni. Húsáru, "zőccség", tojás, sütemény, tejtermék, tojás, méz, birsalmasajt, mi szem-szájnak kellemes. Mérsékeltek az árak, például az igazi házi disznózsír ötszáz egy kiló. Van forgalom szépen, megéri nekik felhozni vidékről a finomságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akvarisztika
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA506NFR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacBook Air 2017 dobozos megkímélt kiváló akku
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Daruszentmiklós laptop/konzol/kontroller szerviz
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest