Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sima szalonnát én is ritkán eszek magában, de pörkölt, vagy hasonló kaja alapját képezi a kisütött zsírja.
Amíg éltek az ex-feleségem szülei, mindig vágtunk disznót és beáldoztuk az oldalast, hogy legyen császárszalonna! Azt desszertként is fogyasztottam 1-1 szelettel!
Tavaly apáméktól hoztam zellerzöldet. A gumók valamiért nem fejlődtek ki, de a zöldje valami fenséges volt! Gulyás, babgulyás, zöldségleves elképesztően jó volt vele!

-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Az ilyen finomságokból nekem csak füstölt szalonna jut, az viszont egy egész tábla év végén. Az öcsémtől kapom. Mivel nem vagyok szalonna kedvelő, így fel szoktam vágni tenyérnyi darabokra, aztán ha lencsét, vagy babot főzök, van mit belefőzni ízesítőnek. A főtt szalonnát persze nem dobom ki, így már ehetőbbnek találom.
-
Én viszonylag ritkán jutok hozzá házi dolgokhoz, de Anyukám élettársa minden évben vág disznót, úgyhogy hurka, kolbász, füstölt sonka és szalonna azért minden évben jut. Anyukám fűszernövényeket is termeszt (koriander, rozmaring, menta, bazsalikom), az is van. Az ex-sógorom viszont méhészkedik (inkább csak hobbi méretben, de nagyon komolyan veszi) így garantáltan jó minőségű méz mindig van itthon.
-
kmisi99
addikt
De jó nekem, én még nem ettem csak házi disznózsírt, a hűtőben pedig most is van olyan tehéntej ami csupán pár száz méterről jött.
-
-
Vakegérke
félisten
Nálunk a lakótelepen kedden és pénteken van termelői piac, én csak kofapiacnak hívom. A sétány egyik épületének tágas termében pakolják ki az árut a pultokra. Kezdetben nem volt túl nagy a választék, ma már szinte mindent meg lehet vásárolni. Húsáru, "zőccség", tojás, sütemény, tejtermék, tojás, méz, birsalmasajt, mi szem-szájnak kellemes. Mérsékeltek az árak, például az igazi házi disznózsír ötszáz egy kiló. Van forgalom szépen, megéri nekik felhozni vidékről a finomságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest