Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Az ilyen finomságokból nekem csak füstölt szalonna jut, az viszont egy egész tábla év végén. Az öcsémtől kapom. Mivel nem vagyok szalonna kedvelő, így fel szoktam vágni tenyérnyi darabokra, aztán ha lencsét, vagy babot főzök, van mit belefőzni ízesítőnek. A főtt szalonnát persze nem dobom ki, így már ehetőbbnek találom.
-
Vakegérke
félisten
Nálunk a lakótelepen kedden és pénteken van termelői piac, én csak kofapiacnak hívom. A sétány egyik épületének tágas termében pakolják ki az árut a pultokra. Kezdetben nem volt túl nagy a választék, ma már szinte mindent meg lehet vásárolni. Húsáru, "zőccség", tojás, sütemény, tejtermék, tojás, méz, birsalmasajt, mi szem-szájnak kellemes. Mérsékeltek az árak, például az igazi házi disznózsír ötszáz egy kiló. Van forgalom szépen, megéri nekik felhozni vidékről a finomságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest