Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
Ha a csavargas volt a fo motivacio akkor az mas

Elgondolkodtatott amugy a talalkozasok "gyakorisaga" resz. Nalam is hasonlo a helyzet a faterral (szulokkel). Nalunk se fog ez mar valtozni. Valoban vannak fontosabb dolgok de ezek a hetkoznapi mokuskerekben szetforgacsolodnak. Meg akkor is ha ma tudod, hogy kesobb megbanod ezt.
-
válasz
RexMaximus
üzenetére
A fiam a második munkanapját töltötte új munkahelyén, nekem meg szabad szombatom volt. Kirándultam egyet, ha már ilyen olcsón megtehetem.
-
Tutu7030
veterán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Felénk már csak maximum az atomvonat jön.

-
RexMaximus
senior tag
Szamomra nem logikus, hogy a fater szaladgal

Viszont kedvet kaptam a vonatozashoz egy egy ut erejeig. Regebben sokat vonatoztam, az elejen meg szerettem is.
Hetkoznapi tortenet megis elvezetes formaba ontve. Nekem tetszett.
-
Tutu7030
veterán
Már kezdett hiányérzetem lenni, hogy nincs tőled új írás.

-
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Nyilván nem a Mátrában vonatoztam, hiszen Gyöngyösre is külön szárnyvonal vezet. Csak azok számára, akik nem ismerik a környéket, egyértelműbb helymeghatározás, mint ha Adácsot, vagy akár Vámosgyörköt említem.
Na, de ettől függetlenül köszönöm a reagálásodat
-
Feketelaszlo
senior tag
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a mátrai népek nem kifejezetten szeretik, ha az Alföld legészakibb városait "le-Mátrázzák" vagy bármi módon földrajzi összefüggésbe hozzák vele. Ki tudja miért - biztos a palóc büszkeség, de az biztos, hogy közelebb áll a mentalitás a nógrádi vagy nyugat-borsodihoz, mint a hevesi síkvidékihez. Persze az óvatos "Mátra térsége" és "Mátra közelében" kifejezésekből érződik is, hogy ez a megfogalmazáskor is ott motoszkálhatott, csak a kevésbé tájékozottabbak kedvéért mertem megjegyezni, nem kioktató szándékkal.
Egyébként meg kiváló gondolkodtató, mint mindig. Szinte éreztem a vasúti kocsi szagát olvasás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest