Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Megjegyzés: A játék kapott egy ingyenes frissítést (2022.11.18.) két új pályával, két új toronnyal, pár hasznos új funkciót és javitásokat.
-
Erunosta
tag
Én temérdek TD játékkal játszottam már. Még egy Android emulátort (Nox Player) is felraktam, hogy játszhassak PC-n azokkal amik csak mobilon vannak.
Nem tartom magam profi TD játékosnak, de ez a játék az első pályákon nagyon könnyű, talán kicsit sok hullám van benne, de a Defense Zone sikeres TD játék is ilyen.
Amúgy a cikkem kihangsúlyozta, hogy nem akar ez több lenni, de amit nyújt az minőségi, rengeteg hasznos QoL funkcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amikor egy játék nem akar több lenni kategóriájában, mégis ezt olyan minőségben teszi, ami miatt érdemes róla beszélni.
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NASCAR
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest