- SCYROX V8 gamer egér
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Watch_Dogs 2 EAC hiba Windows 11 24H2-n
- Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erunosta
tag
Megjegyzés: A játék kapott egy ingyenes frissítést (2022.11.18.) két új pályával, két új toronnyal, pár hasznos új funkciót és javitásokat.
-
-
ityam
őstag
Pofás kis játék, de én olyat keresek, ahol lehet terelni a támadókat, hogy merre menjenek. A Defense Grid 1-2-t nagyon szerettem, de másik hasonlóba még nem futottam bele. Bár nem is keresgéltem.
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
Elég egyértelműnek tűnik, de a biztonság kedvéért csak rákérdezek. Droidra nincs, ugye?
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Erunosta
tag
Én temérdek TD játékkal játszottam már. Még egy Android emulátort (Nox Player) is felraktam, hogy játszhassak PC-n azokkal amik csak mobilon vannak.
Nem tartom magam profi TD játékosnak, de ez a játék az első pályákon nagyon könnyű, talán kicsit sok hullám van benne, de a Defense Zone sikeres TD játék is ilyen.
Amúgy a cikkem kihangsúlyozta, hogy nem akar ez több lenni, de amit nyújt az minőségi, rengeteg hasznos QoL funkcióval. -
Cythyel
senior tag
kipróbáltam a demo-t
egy TD-nek jó, de valahogy egy ponton hirtelen nagyon megugrik a nehézségi fok az éppen játszott pályán
plusz lehet mivel én még a flash érában (értsd 20 évvel ezelőtt) rengeteg TD-t toltam, ez már valahogy kicsit ismétlődő rókabőrnek érződik nekem -
DjFlanker
aktív tag
Köszi az ajánlót, eddig jól elvagyok a demóval
Jó pilóta alagútban nem katapultál
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amikor egy játék nem akar több lenni kategóriájában, mégis ezt olyan minőségben teszi, ami miatt érdemes róla beszélni.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest