Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Nekem most egész éjjel bent volt, tegnap este kikapcsolt - reggel első próbára be is kapcsolt mikor visszakötöttem az akksit. Nem volt lemerítve, 60%-os töltöttséggel fogadott. (azért ne fagyosan dugd rá a töltőre, 1 órát engedjen ki és ha nagyon nyirkos, akkor egy papírtörlővel töröld át)
-
egopista
csendes tag
AliExpress spanyol raktár, 4/64 fekete.
2020 november végén rendeltem, és valamikor 2021 szeptemberben volt az utolsó problémamentes újraindítás. Frissítgetve nem volt, csak a google play...
(Elejétől fogva xiaomi.eu 12.0.4.0 stabil rom, frissítve az sem volt a BL nyitás után) -
atika92
csendes tag
Na az van, hogy az este beraktam a táskába, hogy ma akkor beviszem a Xiaomi szervizbe. Reggel még mondom próba szerencse, megpróbálom bekapcsolni, és akkor zizzent egyet. Kiírta a töltési jelzést, de nem töltött. Erre nyomkodások után sikerült bekapcsolnom is a telót, kb. 2% töltöttséget írt, és ekkor már töltött is. Most töltőn, feltolom teljesen, aztán vissza SIM kártyák stb., de kíváncsi leszek, hogy lesz e ennek a dilinek folytatása... Esetleg valami okosság, hogy nem kapcsoljam ki töltéskor? Az lehetett baj? Január óta megvan, eddig nem bénázott vele...
-
afi0903
aktív tag
Talán 12.0.6 os volt fent, amikor jelzett, hogy van új frissítés, amit valamilyen hiba miatt visszavontak. Azóta nem jelzett, (pedig nyomogattam időnként a check for updates feliratú gombot, ) és meg is lepődtem, hogy van már 12.0.10-es, amit akkor, azonnal fel is raktam.
De akkor ez nem jellemző, hogy frissebb verziók esetén up to date-et írna ki sokáig, igaz?
-
--HARDCORE--
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Canon EOS DSLR topic
- World of Tanks - MMO
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Router gondok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi