Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
kezdi megadni magát az akksim, cserélt már ebbe valaki akksit?
-
kavalkád
senior tag
USB-C-s OTG-s microSD olvasót nem látja a telefon, ilyennel találkozott már valaki? állítanom kellene valamit?
-
-
kavalkád
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
igazad is lett, a töltő jó, de a kábel megadta magát. annyira triviális, hogy eszembe sem jutott, hogy ezt megnézzem, túlkombináltam. köszi a segítséget!!!
-
kavalkád
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
okés, köszi, akkor megyek szerzek másik töltőt első körben.
-
kavalkád
senior tag
olyat kezdett el csinálni a telefonom, hogy feltettem töltőre, kijelezte, hogy gyorstöltés, aztán óránként 2%-ot tölt

egyszer már lett javítva, amikor be sem indult, hasonló gond lenne ez is? -
kavalkád
senior tag
-
kavalkád
senior tag
azzal lehet valamit kezdeni, hogy bármilyen üzemmódban kapcsolom a telefont a PC-hez (android auto/PTP) ha elkezdek képeket átmásolni akkor olyan 20-30 kép után kivág, mondva, hogy az eszköz nem üzemel.
-
kavalkád
senior tag
frissítettem a telefonomat a legújabb verzióra és nem indult újra (akksi fel volt töltve).
életre lehet kellteni még? ha igen akkor hogyan? -
kavalkád
senior tag
-
kavalkád
senior tag
OK, köszi!
sajnos ez igy sokat nem mond nekem, nem tudom, hogy a te telefon használati szokásaidhoz képest ez javulás/romlás vagy ugyanaz, én nagyon passziv telefonhasználó vagyok, 1 hétig kibírja az akksi egy feltöltéssel

ha esetleg lesz kedved és el nem felejted, akkor vagy 2-3 hét múlva írd meg kérlek, hogy a megérzésed szerint változott-e bármi, addigra már feltehetőleg észreveszed ha módosult a használati idő.
-
kavalkád
senior tag
megjelent ma a telefonomon, hogy elérhető a 12.5.3.xxx-es ROm. próbálta már valaki? ha igen akkor az üzemidőről nyilatkozzon lécci, most nagyon sokáig bírja a teló a jelenlegi verzióval, nem akarnám elgányolni.
amúgy honnan lehet megtudni mit tartalmaz ez a verzió? amit a telefon kiír rá az nem túl bőbeszédű.
-
kavalkád
senior tag
-
kavalkád
senior tag
nekem úgy tűnik az akkumulátoridő jelentősen javult, 5. napja megy a telóm és még 37%-on van az akksim.
eléggé minimálisan használtam a héten, kb 2 óra telefonálás, 1 óra MS Teams meeting, viber üzenetek + 1-2 óra navigáció. -
kavalkád
senior tag
-
kavalkád
senior tag
feltettem én is de csak fejfájás lett a vége, csúnyák lettek az ikonok, a lehúzós képernyőt (irányító központ) is idétlenné tették, a hangerőszabályzó csúszka láthatatlan szürke lett, stb.
kár volt feltennem.
-
kavalkád
senior tag
feltettem ezt az új frissítést, és utána a rendszereszközök frissítésénél a POCO launcher-tnél a frissítés helyett a kihagyásra nyomtam. ezután addig bütyköltem, hogy lereseteltem a nyitóképernyőmet a default ikonokra, amiket már azóta visszaállítottam.
két kérdésem lenne:
- hogyan tudom visszaállítani a rendszeralkalmazás frissítésnél amit kihagyásra itéltem vagy legalábbis a POCO launchert frissíteni?
- megjelent a nyitóképernyőtől balra elhúzva az a borzasztó idegesítő google newsfeed, azt hogyan tudom likvidálni örökre? -
kavalkád
senior tag
bekapcsoltam 2 hete az akkumulátorkímélő üzemmódot, basic használat mellett (telefonálás, pár online meeting, email olvasgatás) 5 napot kibír egy töltéssel. hátrányát nem tapasztaltam eddig.
-
kavalkád
senior tag
közben sajnos megint újraindult egyszer, utána meg kiírta, hogy a Chrome okozott valami rendszer crash-t. ezt találtam hozzá infót:
4 Ways to Fix ‘Google Keeps Stopping’ Error on Your Android Phone
a cache ürítés és az újraindítás segített (eddig).egyéb: olyan faszán ráncfelvarták a Play áruház appot, hogy alig találom meg benne a frissítéseket és a telepített appokat. másnak sem esik kézre ez az új kiosztás, vagy csak én vagyok nyűgös erre?
-
kavalkád
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszi! leszedtem, most nem indulgat újra, bár lehet, hogy az egész véletlen egybeesés. mindenesetre nyugtalanító miért csinálta, de remélem megszünt.
-
kavalkád
senior tag
tegnap frissítettem pár alkalmazást a telón, azóta random újraindul hálistennek.
frissült egy Android Auto app is, ez mi a bánat vajon? a többit ismerem, Google appok, maps, youtube, stb. -
kavalkád
senior tag
próbálj rákeresni erre a google-n, elég sok találat van: android messenger not showing notifications
-
kavalkád
senior tag
az mitől függ, hogy a telefon gyortölti magát vagy normál módon? néha kiirja, hogy gyorstöltés, néha nem.
-
kavalkád
senior tag
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
azért a 3x erős túlzás. olyan 20-30%-al fogyaszt többet a készülék az újabb verziókkal.
-
kavalkád
senior tag
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
engen mondjuk az MI fiók hidegen hagy, sosem volt rá igényem.
-
kavalkád
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
ha a saját tapasztalataimra alapozok akkor igen, ezt javaslom. a Redditen olvastam, hogy más is ezt tapasztalta, ugyanakkor bízok a gyártóban, szerintem előbb-utóbb orvosolni fogják ezt a problémát egy újabb frissítéssel.
-
kavalkád
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
ha nekem szólt a kérdés akkor 12.0.9
-
kavalkád
senior tag
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
igen, ezt én is észrevettem, hogy a frissítés óta felére csökkent az üzemidő, ami elszomorító annak fényében, hogy pont a nagy akksi miatt vettem

Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest