Új hozzászólás Aktív témák
-
boss16
csendes tag
válasz enginev3.0 #14036 üzenetére
Igen, ilyen formátumúak a fájlnevek. Szerintem is az utóbbi lesz, de nem jövök rá a megoldásra. Ugyanazon meghajtón létrehozott mappákról van szó és az egyiket olvassa, egyiket nem.
-
boss16
csendes tag
válasz enginev3.0 #14034 üzenetére
Ezalatt mit értesz? Egyébként gondolom igen, mert a 6-os verzió beolvasta.
-
boss16
csendes tag
Sziasztok! A Synology NAS-omra tegnap telepítettem a legújabb DSM 7-es verziót. Telepítettem a Plexet és azóta hiányosan olvassa a médiakönyvtárakat. Pl.: Van egy "Sorozatok" mappa, amiből véletlenszerűen (vagy legalábbis én nem jövök rá milyen szabály szerint) olvassa be a fájlokat, mde van olyan mappa, amelyből semmit, egy almappában található fájlt sem olvas be. Korábban a 6-os verzióban működött minden. Valaki tud megoldást erre?
-
boss16
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy egyes kijelölt könyvtárakból nem tudom hozzáadni a tartalmat plex szerverhez. Mkv kiterjesztésű fájlokról van szó és az az érdekes, hogy egyéb, ugyanilyen kiterjesztésű fájlokat simán hozzáadja a gyűjteményhez. Találkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest