Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Mercis kalandok - A könyv
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gabesz87 #1520 üzenetére
Hardverapron szedtem össze
Egy i3 4130 proci volt benne, de a mostani i5 proci kevesebbet fogyaszt, de több passmark pontja van, ami a plexnel előny, ezért cseréltem
HP gen8 proliant micro szerver
Ez egy komplett kis számítógép mutatós kis házban, 4 hdd hellyel, verziótól függ milyen proci és mennyi rammal
Szimplán megveszed és telepítesz rá egy rendszert, nem kell gépet építeniJó fogyasztás , igényes megjelenés
Xpenology pedig egy feltört Synology rendszer (dsm) amit a Synology nasokon használ a gyártó, szép, egyszerű
Bár én Windows párti vagyok, így Windows 7-et használok a kis nason is
Teamviewerrel elérem telefonnal is bárhonnan ha új filmet akarok letölteni stb...
Egy "Nas" nagyon jó dolog, kisebb, kevesebbet fogyaszt, megveszed, használod
De nálam egy Telekom 1000 net esetén (sőt már kisebb net esetén is) a torrent döcögősen megy, gyenge proci miatt, a plex is jóval korlatozottabban fut rajta, és a jobb nasok még drágák isHa csak fájlok tárolására és távolról elérésére kellene akkor arra megfelel, de ha plex, és torrent is fut a gépen, akkor az arm procik igen korlátozó tényezők
Az én gépem kb annyiba került mint egy jobb Nas, de legalább rohadt erős, és max 10-20 wattal eszik többet, ami havi szinten elhanyagolható
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest