Új hozzászólás Aktív témák

• anjani182

őstag

Üdv!

Nekem annyi problémám van, hogy amennyire tetszett a kerítés és az nem is annyira alap/olcsó megoldás, a többi dolgon pedig elkezdtetek spórolni láthatóan. És pont azok, amiket évekig/évtizedekig néztek.

Több dolgot emelnék ki:

- nincs RAL szalag (sem külső, sem belső) a nyílászárókon, vagy 9.000 Ft / 50 méter / oldal.
    - az ablakpárkány lehetne legalább műkőből
    - az ablakoknál nem látok kétszárnyút, valószínű nem gondoltátok át ha ki kell nyitni telibe ezeket a 120?-as ablakokat akkor az mivel jár, meg hát ez a sok egyforma "kocka" ablak szintén nem kelt egy modern hatást
    - az ablakok is lehetnének színezettek, legalább kívül
    - a csatorna nem színezett
    - vakolható redőnytök merre leledzik?! :F
    - elektromos redőnykiépítést megcsináltam volna
    - a csempéken is látszik hogy elég olcsóak, egyáltalán nem divat már ezek a föld színek, a mázas meg még kevésbé, de majd amikor rárohad a vízkő meglátod
    - a csempe kiosztás érthetetlen néhol, ilyen kis darabokat nem szoktak rakni, értelmesen ki kellett volna mérni előtte!
    - de ez még semmi, mert a csempe méreteket sem sikerült eltalálni, főleg a fürdőben 30-as padlólaphoz, 75-ös falicsempe?! rengeteg a padlón a fuga ez így csúnya..nem beszélve szintén a kiosztásról, ami förtelem
    - a lámpák nagyon OBI-sok, a 2-vel előző házunkban volt ilyen 2004-ben
    - szaniterek dettó full OBI-s, leglegleg olcsóbb, nem igaz, hogy nem fér bele pl. egy beépített WC tartály
    - az hogy nincs felcsempézve sehol a plafonig az mi már?!
    - meglátásom szerint az összes ajtó alatt rosszul van burkolva, életembe nem láttam ilyet, ahol a küszöb nem egy síkban van az ajtótok belső oldalával

Egyelőre ennyi, de tényleg nem bántásból írom ezeket. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés