Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoli03

őstag

válasz anjani182 #4 üzenetére

Én is reagálnék:

- nincs RAL szalag (sem külső, sem belső) a nyílászárókon, vagy 9.000 Ft / 50 méter / oldal. Azt tényleg lehetett volna rakni.
    - az ablakpárkány lehetne legalább műkőből Ez ízlés kérdése, nekem semmivel nem nyújtana többet egy műkő párkány.
    - az ablakoknál nem látok kétszárnyút, valószínű nem gondoltátok át ha ki kell nyitni telibe ezeket a 120?-as ablakokat akkor az mivel jár, meg hát ez a sok egyforma "kocka" ablak szintén nem kelt egy modern hatást Közel sincs 120-as az ablak, szerintem nem annyira zavaró kinyitva.
    - az ablakok is lehetnének színezettek, legalább kívül Szerintem meg a fóliás ablak az igénytelen, kívülről úgysem nagyon látom, ha kinyitom, akkor meg egyik fele olyan, másik meg nem, az nagyon szép.
    - a csatorna nem színezett Ez megint ízlés kérdése.
    - vakolható redőnytök merre leledzik?! :F Szerintem semmi gond nincs a nem vakolhatóval sem. Annyira zavarja a szemed abban a két percben, amíg bemész a házba?
    - elektromos redőnykiépítést megcsináltam volna Szerintem teljesen felesleges, ezért nem adnék pénzt.
    Távirányítóval nem akarok szórakozni, ha kapcsolóval kell elindítani, akkor már kézzel is fel tudom húzni egy pillanat alatt.

- a csempéken is látszik hogy elég olcsóak, egyáltalán nem divat már ezek a föld színek, a mázas meg még kevésbé, de majd amikor rárohad a vízkő meglátod Én direkt mázast vettem, nem rohad rá a vízkő. A szín meg szubjektív.
    - a csempe kiosztás érthetetlen néhol, ilyen kis darabokat nem szoktak rakni, értelmesen ki kellett volna mérni előtte! Ezt tényleg jobban át lehetett volna gondolni.
    - de ez még semmi, mert a csempe méreteket sem sikerült eltalálni, főleg a fürdőben 30-as padlólaphoz, 75-ös falicsempe?! rengeteg a padlón a fuga ez így csúnya..nem beszélve szintén a kiosztásról, ami förtelem Ezzel szerintem nincs akkora gond, ha a tulajt nem zavarja.
    - a lámpák nagyon OBI-sok, a 2-vel előző házunkban volt ilyen 2004-ben Ez megint szubjektív, de olcsón és egyszerűen cserélhető később.
    - szaniterek dettó full OBI-s, leglegleg olcsóbb, nem igaz, hogy nem fér bele pl. egy beépített WC tartály Sosem értettem ezt a beépíthető WC tartály imádatot. Jó drága, sokkal nehezebb megcsinálni is. Az, hogy szebb, megint csak szubjektív, de az egyik legmocskosabb dolgát megy el oda elvégezni az ember, miért kéne annak a ház legszebb pontjának lenni? Meg amúgy is háttal a tartálynak töltöd ott az időd nagy részét.
    - az hogy nincs felcsempézve sehol a plafonig az mi már?! Ezt sem értem, ahol nem éri víz, oda minek magasra vagy plafonig csempézni? Más országokban ez egyáltalán nem divat, sok helyen alig van csempe a fürdőben, csak ahol szükséges, mégsincs hátránya. 5 év múlva már a plafont is be kell csempézni?
    - meglátásom szerint az összes ajtó alatt rosszul van burkolva, életembe nem láttam ilyet, ahol a küszöb nem egy síkban van az ajtótok belső oldalával Ezt tényleg jobban is meg lehetett volna csinálni.

Ami leírtál hibákat, azok nagy része a te esztétikai ízlésednek nem felel meg, a maradék meg olyan, ha ezek a legnagyobb gondok, akkor boldog lehet az ember egy új ház építésénél, hogy ilyen jól sikerült.

[ Szerkesztve ]

• pn4hvq

senior tag

válasz anjani182 #4 üzenetére

"egyáltalán nem divat már ezek a föld színek"

Az, hogy mi a divat, nem egyenlő azzal, hogy a házépítő fórumtársnak és családjának milyen szín vagy színösszeállítás tetszik.
    Ha divat lesz a magentaszín vagy bugyirózsaszín, nekem akkor sem lesz olyan burkolatom soha.

Új hozzászólás Aktív témák