Hirdetés
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
philoxenia
#60
üzenetére
Igen, így van, bivalytejből készül.
Mondjuk ahhoz már végképp lehetetlen hozzáférni. Itt találtam nagyon sok hasznos információt a különféle sajtok készítéséről:
FANKHAUSER'S CHEESE PAGE
©David B. Fankhauser, Ph.D., Professor of Biology and ChemistryA mozzarella készítéséhez kétféle megoldást is leír. Igazából nekem az a gondom, hogy nincsen tejoltóm, tehát csak savasítással csapattam ki a kazeint - így viszont túlzottan savas lett ahhoz, hogy a forró vízfürdőben megolvadjon. Adtam hozzá egy kis szódabikarbónát, de attól meg teljesen krémszerűvé olvadt. Mondjuk a friss krémsajt is nagyon finom volt, a hátramaradt tejsavóból meg egy kevés ricottát is tudtam készíteni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- MACBOOK PRO M1 2020
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 5.10 GHz, NVIDIA Quadro RTX 3000 6GB, 1Tb, 32 GB
- MSI MAG401QR 40" 3440 x 1440 155 Hz 1 ms Ultrawide IPS Gaming Monitor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mondjuk ahhoz már végképp lehetetlen hozzáférni. Itt találtam nagyon sok hasznos információt a különféle sajtok készítéséről:
