- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Ismét nagyon tetszett! Az ANTSZ-es részen jót röhögtem
Lesz folytatás?
-
Geri Bátyó
addikt
Köszi srácok, igyekeztem!
-
frem1790
őstag
Halálos! Az állatsereglet egyre jobb, könnyesre röhögtem rajta magam. Végre Pityu is linkeskedett egy kicsit Marcsával egyetemben. Tetszett!!
Ja igen, igaza van Vakegérkének, röpködnek az ínycsiklandozóbbnál ínycsiklandozóbb kalóriák, nem bírnák ellenállni ha ott laknék. Tuti elhízás! -
Vakegérke
félisten
"Mondjuk én azt javasoltam, hogy „ki tud többet inni belőle” verseny legyen inkább, de leszavaztak (Bandi meg szokás szerint bokánrúgott!)."
Ez a mondat nagyot ütött.
Mit mondjak, tud élni a falu. Tiszta szerencse, hogy nem ott élek, mert akkor nem 63 kiló lennék, hanem közel 100, vagy talán több is.
Szerethetőek a szereplők, még Kismajom is. Ha kifut a történet, nagyon fognak hiányozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Őszi-téli tevékenység és tavaszvárás (amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!).
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest