- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Csak érdekesség képpen. Marques Brownlee csinált nemrég egy fotó összehasonlító vaktesztet. Két csoportba, majd azon belül párba állította a mobilokat és instagrammon és twitteren megszavaztatta a fotókat. Érdekes eredmény született. Ez persze nem egy szakmai teszt, de egy érdekes eredmény abban a tekintetben, hogy mi kell a tömegeknek és, hogy a tartalom nagy részét a többség a mobil kijelzőjén nézi a jelek szerint, ott pedig kevésbé jönnek ki a hiányosságok, illetve pont más dolgok jöhetnek ki.
Szóval megéri megnézni milyen eredmény lett, illetve több ismert vlogger is elmondja a véleményét.
Lehet lamentálni, hogy miért így kerületek párba, miért így kerültek csoportokba stb. de ez egy ilyen teszt. Messze menő következtetések mondom nem kell levonni belőle szerintem, de érdekes.
Én sem ezt az eredményt tippeltem volna a legtöbb esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós topik
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest