Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Csak érdekesség képpen. Marques Brownlee csinált nemrég egy fotó összehasonlító vaktesztet. Két csoportba, majd azon belül párba állította a mobilokat és instagrammon és twitteren megszavaztatta a fotókat. Érdekes eredmény született. Ez persze nem egy szakmai teszt, de egy érdekes eredmény abban a tekintetben, hogy mi kell a tömegeknek és, hogy a tartalom nagy részét a többség a mobil kijelzőjén nézi a jelek szerint, ott pedig kevésbé jönnek ki a hiányosságok, illetve pont más dolgok jöhetnek ki.
Szóval megéri megnézni milyen eredmény lett, illetve több ismert vlogger is elmondja a véleményét.
Lehet lamentálni, hogy miért így kerületek párba, miért így kerültek csoportokba stb. de ez egy ilyen teszt. Messze menő következtetések mondom nem kell levonni belőle szerintem, de érdekes.
Én sem ezt az eredményt tippeltem volna a legtöbb esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi