Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
siposz
aktív tag
válasz
pintermiki
üzenetére
40 vagyok, tizenpár éve dolgozok programozóként, a gyerek is iskolába jár, de majdnem eltaláltad.
" És hangsúlyozom, mi nyugaton élünk,"
Én meg Magyarországon. Nagyon rég nem láttam cd/dvd használni bárhol.A teljes koncepciód ott bukik, hogy aki elavult rendszert használ, az nem vesz új házat. Aki új házat vesz, az nem használ elavult technológiákat. A fogászatra meg az iskolába, ahol még ezek esetleg üzemelnek, senkibe fel se merül hogy bármilyen okból vegyen egy gépházat.
Nálam is megvan a régi gép a DVD olvasóval, amíg nem megy tönkre, addig használom.
-
siposz
aktív tag
válasz
pintermiki
üzenetére
Ember! 2020 van.
Oké, a 2012-es gépembe még raktam DVD rw-t mert "ki tudja, mire lesz még jó", de alig-alig volt használva. De idén bele se gondoltam, hogy az új gépbe kéne.
Te valami optikai disc fetisiszta szektában mozoghatsz.
"Milyen gamer az, aki nem játszik lemezes játékot és nincsenek neki eredeti dobozos-lemezes játékai?"
Hát jelen. Van 1 RED ALERT CDm, eredeti, és amikor 6-7 éve leszoktam a warezról, csak steames játékaim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest