- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
siposz
aktív tag
válasz
pintermiki #51 üzenetére
40 vagyok, tizenpár éve dolgozok programozóként, a gyerek is iskolába jár, de majdnem eltaláltad.
" És hangsúlyozom, mi nyugaton élünk,"
Én meg Magyarországon. Nagyon rég nem láttam cd/dvd használni bárhol.A teljes koncepciód ott bukik, hogy aki elavult rendszert használ, az nem vesz új házat. Aki új házat vesz, az nem használ elavult technológiákat. A fogászatra meg az iskolába, ahol még ezek esetleg üzemelnek, senkibe fel se merül hogy bármilyen okból vegyen egy gépházat.
Nálam is megvan a régi gép a DVD olvasóval, amíg nem megy tönkre, addig használom.
-
siposz
aktív tag
válasz
pintermiki #38 üzenetére
Ember! 2020 van.
Oké, a 2012-es gépembe még raktam DVD rw-t mert "ki tudja, mire lesz még jó", de alig-alig volt használva. De idén bele se gondoltam, hogy az új gépbe kéne.
Te valami optikai disc fetisiszta szektában mozoghatsz.
"Milyen gamer az, aki nem játszik lemezes játékot és nincsenek neki eredeti dobozos-lemezes játékai?"
Hát jelen. Van 1 RED ALERT CDm, eredeti, és amikor 6-7 éve leszoktam a warezról, csak steames játékaim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest