Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
na latom feljott megint megint a tema, emlitettem en is h az otlet nem uj kb 150 hsz-al elobbre, a topic elejen.
mindenesetre jo hogy igy utolag meg lett Lortech neve, es az elso ph upper is az irasba -
19balazs86
tag
Módosítottam ezzel a bekezdéssel a blogot
Utólag kiderült, hogy ezzel az ötlettel már megelőztek. Lortech kolléga, aki jóval több ideje tagja már a PH-nak Ő volt az első PH Upper kitalálója és egyben megalkotója. Azért említem most, mert szeretném ha fent maradna számunkra a neve és hogy anno Ő is mennyi ember munkáját segítette. Köszönet érte -
19balazs86
tag
Igen itt volt a félreértés. Persze így utólag tényleg nem új ötlet, csak én most alig 1 éve leszek PH-n, és mikor kitaláltam nem is tudtam, h van ilyen progi és tényleg teljesen véletlen lett ugyan ez a neve. Akkor tudtam meg, mikor 1ik haveromnak elküldtem és ő mondta, h a Te 1ik screenshot-odon látott valami hasonlót és akkor írtam rád 1x ilyen ügyben
Teljesen egyetértek az utolsó mondatoddal is és beleírom a blogba lortech kolléga nevét, miszerint az első hozzá fűződik...
-
19balazs86
tag
Sorry. Ez a program teljesen független Lortech programjától és nem az ő programja miatt let 2-es, hanem az én saját régi .net 2.0-ás verzióm miatt... Írtam is, h volt egy ilyen régim és ezzel Te is nagyon jól tisztában vagy, mert találkoztál vele
De majd beleírom a blogba
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest