Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
19balazs86 #183 üzenetére
ertem en, hogy teljesen fuggetlen, nem is nagyon hasonlitanak egymasra
igazabol rosszul irtam, nem is az volt a problema, hogy ph upper 2, hanem hogy ugyan ugy ph upper, mint a lortech fele uppolo
de mint irtam is a hsz vegen nem is ez "zavart", hanem ez a sor: "Az ötlet már több mint fél éve kipattant a fejemből,..." - nem vitatom, hogy egy uppolo program megalkotasa lortech munkajatol teljesen fuggetlenul juthatott eszedbe, de nem pont erre van az a spanyolviszos mondas?
es ezt tenyleg nem bantasbol irtam, ilyesmi eszem agaban sincs, csupan furcsalom.
abszolut nem ugy kepzelem el a dolgot, hogy most akkor ird le a lortech fele uppernek az eletpalyajat, csupan annyit, hogy 1-2 mondat erejeig emlitsed megezzel nem neki csinalsz reklamot, mert az a project mar nem el, inkabb emleket allitasz neki azzal, hogy elinditott valamit, amivel sok embernek segithetett
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest