Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
19balazs86
üzenetére
ertem en, hogy teljesen fuggetlen, nem is nagyon hasonlitanak egymasra
igazabol rosszul irtam, nem is az volt a problema, hogy ph upper 2, hanem hogy ugyan ugy ph upper, mint a lortech fele uppolo
de mint irtam is a hsz vegen nem is ez "zavart", hanem ez a sor: "Az ötlet már több mint fél éve kipattant a fejemből,..." - nem vitatom, hogy egy uppolo program megalkotasa lortech munkajatol teljesen fuggetlenul juthatott eszedbe, de nem pont erre van az a spanyolviszos mondas?
es ezt tenyleg nem bantasbol irtam, ilyesmi eszem agaban sincs, csupan furcsalom.
abszolut nem ugy kepzelem el a dolgot, hogy most akkor ird le a lortech fele uppernek az eletpalyajat, csupan annyit, hogy 1-2 mondat erejeig emlitsed meg
ezzel nem neki csinalsz reklamot, mert az a project mar nem el, inkabb emleket allitasz neki azzal, hogy elinditott valamit, amivel sok embernek segithetett 
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
igazabol rosszul irtam, nem is az volt a problema, hogy ph upper 2, hanem hogy ugyan ugy ph upper, mint a lortech fele uppolo
de mint irtam is a hsz vegen nem is ez "zavart", hanem ez a sor: "Az ötlet már több mint fél éve kipattant a fejemből,..." - nem vitatom, hogy egy uppolo program megalkotasa lortech munkajatol teljesen fuggetlenul juthatott eszedbe, de nem pont erre van az a spanyolviszos mondas?
es ezt tenyleg nem bantasbol irtam, ilyesmi eszem agaban sincs, csupan furcsalom.