Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az ingyent úgy értettem, hogy a készítő nem kér érte pénzt, így akárki elérheti (kisebb a megkülönböztetés, kinek van és kinek nincs botja, mert bárkinek lehet ingyen, ha nem tetszik, hogy a többiknek van...)
Persze marad probléma:
Én például nem szeretném használni! De kénytelen leszek, különben hátránnyal indulok a botosok ellen... -
janos666
nagyúr
Jó kéréds, nekem hasonlóak az aggájaim.
Az szép, és jó dolog, hogy te önszorgalomból olyasmit csináltál, ami egyeseknek hasznos, és ingyen odaadtad nekik.Viszont, az már csak fél lépésre van egy autobot szerűségtől. Ha úgy vesszük, akkor ez a program előnyhöz juttatja használóit a többiekkel szemben (azokkal, akik rendeltetésszerűen használják a hardwareaprót, nem segéddel).
Mindaddig nem rizikós kérdés, míg ingyen beszerezhető, mert bárki elérheti, és akkor megint kiegyenlíti a hirdetők esélyeit, de mivel nem szabványos, a PH által ajánlott és közzétett program, így nem is jut el mindenkihez.
Szóval hátránnyal indulnak azok a hirdetők, akik mankó nélkül indulnak neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest