Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Na pont ez az, több vele a baj, mint amennyi haszon van, tökölni az adózással, megfelelő webáruház, pénzátutalási lehetőség, mittomén... Ráadásul van olyan, hogy szabad szoftver. Nem feltétlenül kell mindenért pénzt kérni. Az persze lehet, hogy valaki hajlandó lenne ezért fizetni, mintegy adományként, de az megint más.
Ha lenne arra kész megoldás, hogy egy adott helyen hirdesd a progidat, és pénzért (kis összeg) le lehetne tölteni, akkor oda fel lehetne rakni - ha a készítő pénzt szeretne szerezni az alkotásért. Mondjuk én nem ismerek ilyen gyűjtő weblapokat, ilyen általánosan talán nincs is, na vagy csak nem tudok róla, de gyanítom egy ilyet összehozni nem a legegyszerűbb (hiszen itt is ott van, hogy pénzt szerzel, na meg a weboldal sem kedvességből teszi ki a progid és intézi a pénzügyeid).
-
harry
veterán
Ezt ugye nem nekem címezted?
Előtte pár hsz-sal pont azt mondtam én is, amit te -> [link]. Én csak a "mindenki számára elérhető, mert ingyenes" kijelentéssel nem értek egyet, mert attól, hogy a progi ingyenes, még nem feltétlenül tudja minden hardveraprón hirdető használni. -
harry
veterán
válasz
Peter Kiss #64 üzenetére
Ezt sem igazán értem, miért pont a fizetősséghez kell kötni, hogy bárki használhatja-e. Pl. ha linux alatt nem megy (nem tudom, wine-nal mi a helyzet, na de akkor is emuláció, amit nem akarok), akkor a linuxosok máris ki vannak zárva, vagy os-x, ilyen szempontból máris nem jó bárkinek, míg ha pl. kerülne 100ft-ba, de platformfüggetlen lenne, az szerintem inkább lenne bárki számára elérhető, a fizetés ellenére. Példa összeg volt, nem az a lényeg, csak azt mondom, hogy szerintem nem csak ez a döntő, vagy én honnan szerezzek hozzá vindózt, az nem fizetős? No mindegy, ez már off.
-
harry
veterán
Szóval hátránnyal indulnak azok a hirdetők, akik mankó nélkül indulnak neki.
Jaj ne fárasszuk már egymást, majd akkor nekem a kis kezemmel kell az UP-ra kattintani, jaj de rossz
Nincs negatív oldal. Senkinek sem lett rosszabb, csak van, akinek jobb lett. Annak lehet kényelmetlen, aki linuxos, és sok aprója van, és kézzel kell uppolni - mint eddig. Na és? Akkor inkább legyen rossz másnak is, ha nekem nem lehet, vagy mi?A napi up limitet ez sem lépheti át, és a házigazdák is tudnak róla, innen kezdve nem ütközhet szabályokba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest