- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csak egyet. Meg teljes pc-t(18 kg csak maga a gép, meg ugye a 22" moncsi + függelékek), meg nővéremék egy heti cuccát(felfújható matracok sportszerek miegymás) a mi 2 heti cuccunkkal (mert vasárnap jönnek nővéremék és mától 2 hétig mi ott leszünk) mint pl ágynemű, étel miegymás. Ugyanis Siófuck még a tesco szintjén is drágább mint az átlag itthoni kisváros , nem hogy más lehetőségekben. Plusz viszek szerszámost, és bézik kellékanyagokat villany és vízszereléshez ha kellenek.
Tavaly egy egész villanybojlert kellett vinnem
(#851) MunezXBK : mit is mondtam akkor amikor átpakoltunk hozzád? Hogy egy pár dolgot otthon hagytunk mert készültünk az avant méreteire
de lövök majd pár fotót akkor hogy mennyire lesz teli fél zsák krumpival meg hasonlókkal
-
-
-
Na tessék lemaradt egy ember akinek ígértem ennivalót
Természetesen benne vagy, csak valamiért lehagytam a fejlistából
MOD nem utaltam, de az enyémet is meg kellett venni. Persze lehet h én odaadom majd valakinek aki kért ennivalót, és akkor annyival olcsóbb lesz. Mondtam hogy mennyinél vagyunk anyagköltségben már így is
(jelenleg mínusz 1600 JMF a mérleg)
-
-
-
-
-
-
-
raczger
őstag
1 hétig tudtok még jelentkezni a pulled porkra, eddig úgy néz ki, hogy csak 6 adagot csinálok
Ez biztosan, hogy később lesz kész, mint a bitpork féle oldalas, kb valamikor a délutáni órákban, 3-4 körül, persze ez függ attól, hogy mikor sikerül majd elkezdeni (mindössze 8 óra kell a húsnak).
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az elmúlt 3 év története 2,5 résztvevő (bitpork, Mágus2 és MunezXBK) memoárjai alapján.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Opel topik
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Zyxel NAS326
- Filmvilág
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest