- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csak egyet. Meg teljes pc-t(18 kg csak maga a gép, meg ugye a 22" moncsi + függelékek), meg nővéremék egy heti cuccát(felfújható matracok sportszerek miegymás) a mi 2 heti cuccunkkal (mert vasárnap jönnek nővéremék és mától 2 hétig mi ott leszünk) mint pl ágynemű, étel miegymás. Ugyanis Siófuck még a tesco szintjén is drágább mint az átlag itthoni kisváros , nem hogy más lehetőségekben. Plusz viszek szerszámost, és bézik kellékanyagokat villany és vízszereléshez ha kellenek.
Tavaly egy egész villanybojlert kellett vinnem
(#851) MunezXBK : mit is mondtam akkor amikor átpakoltunk hozzád? Hogy egy pár dolgot otthon hagytunk mert készültünk az avant méreteire
de lövök majd pár fotót akkor hogy mennyire lesz teli fél zsák krumpival meg hasonlókkal
-
-
-
Na tessék lemaradt egy ember akinek ígértem ennivalót
Természetesen benne vagy, csak valamiért lehagytam a fejlistából
MOD nem utaltam, de az enyémet is meg kellett venni. Persze lehet h én odaadom majd valakinek aki kért ennivalót, és akkor annyival olcsóbb lesz. Mondtam hogy mennyinél vagyunk anyagköltségben már így is
(jelenleg mínusz 1600 JMF a mérleg)
-
-
-
-
-
-
-
raczger
őstag
1 hétig tudtok még jelentkezni a pulled porkra, eddig úgy néz ki, hogy csak 6 adagot csinálok
Ez biztosan, hogy később lesz kész, mint a bitpork féle oldalas, kb valamikor a délutáni órákban, 3-4 körül, persze ez függ attól, hogy mikor sikerül majd elkezdeni (mindössze 8 óra kell a húsnak).
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest