- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
kk831228 #1272 üzenetére
Próbálom úgy csinálni, hogy a kecske is jól lakjon, káposzta is maradjon. 2009óta aki nem itta ki magát a melóból (3 kolléga fújt pozitívat ez idő alatt), az túl sokat nem panaszkodik rám, a főnökségnek meg néha hagyni kell, hogy látszólagosan lebasszanak valami apróságért, amit úgysem veszek magamra, mert én hagyom szem előtt a bakit, így nem keresnek nagyobb hibát, amit esetleg én sem veszek észre.
Hát na, lavírozok, de nem panaszkodom. Annyi pénzért ezt el lehet viselni, főleg vidéken. -
kelly416
veterán
válasz
kk831228 #1264 üzenetére
Vontatási reszortos? Mond valamit? Óraszalag ellenőrzés, parancskönyv, és még rengeteg "apróság". Tegnap váltunk meg egy kollégától ittas feljelentkezés miatt, azért is engem hívtak hajnal 4:03kor.
Francia:
Van ott V10, V12, de még akár V16 is dízelben, meg cirka 100.000köbös moci. Igaz, ezek a méretek hajózásnál "csak" indítómotorok. -
kelly416
veterán
válasz
kk831228 #1260 üzenetére
"Majdnem" egy helyen vagyunk...
Még jó, hogy kicsi a cég. Én a volt Trakciónál csücsülök, mozdonyvezetők vannak a kezem alatt.
tresh:
Már rég nem pörzsölik, legalábbis hivatalosan nem szabad. Felénk nem is teszik, de el tudom képzelni, hogy van, ahol de...
Régen a Süsü nagy móka lehetett, mára leállították azokat is.Szerk.:
OFF -
kelly416
veterán
válasz
Kiskokó #1239 üzenetére
Én nem. Kihagyom, köszi.
Sajnos a melóhelyem olyan, hogy itt - ha akarja ha nem - a paraszt rá van erőltetve, hogy a csordához húzzon. (szakszervezet) Most jött ki a lehetőség a cég vezetésétől a jegyvizsgálók irányába, hogy egyénileg aláírhassák a munkaszerződésük módosítását, mert a szakszervezet nem ment bele a kollektív módosításba. Ennek okát nem látom, de mindegy. Szóval a jegyvágók alá kellett volna írjanak egy olyant, hogy +40 percre vezényelhetők az eddigi feltételekhez képest (ami ugye nem azt jelenti, hogy mindig 16:40-et dolgoznának, csak lehetőség van rá), cserébe megnövelik az alapbérüket valami 13%-kal. És volt olyan, aki azt mondta, "tudom, hogy jól járnék vele, de nem írom alá, mert a szakszervezet azt mondta".
Most már érted, miért szúrja az oldalamat a birkagyár, meg az a hozzáállás, hogy mindenkire erőltessük rá a saját akaratunkat?
-
kelly416
veterán
válasz
EQMontoya #1228 üzenetére
Sajnos a nagy kasztni meg az öreg gumik miatt már 40nél is meg-meg csúszik egy szűkebb körforgalomban, főleg vizes úton, úgyhogy ezt meghagyom majd egy kisebb önsúlyú gépnek.
Régebb kedvenc szórakozásom volt, hogy 40-50nél nyomtam egy satut, eltekertem a kormányt egy fordulatot (persze kereszteződésben), és leszálltam a fékről. Úgy vette az öreg Passat a jobbos-balos derékszögeket, hogy hátul mindhárom utas egy helyre ült, a külső íves ajtó mellé.Már, ha nem voltak bekötve, de akkoriban hátul még nem igazán kötötte be magát senki. 2000 körül volt ez.
-
kelly416
veterán
válasz
kk831228 #1216 üzenetére
Nem konkrétan Te, de itt annyit ajnározzátok az automatát, mintha nem Istentől való dolgot akarnátok eladni egy papnak. Aki akarja, kipróbálja, akinek bejön, használja. Aki kényelmes, el akar terülni és csak gurulni ki a vak világból, annak biztos jobb ajánlat, de én a családi kombival is úgy szoktam sokszor közlekedni, hogy néha én szólok magamra, ne hajtsam szét a gépet.
Nekem ehhez kell a kézi, úgy érzem jól magam. Ha két kézzel fognám a kormányt, rosszul lennék.
Nem tudom, ki akar ballal fékezni és ki nem. Én ballal kuplungot nyomok, jobbal fékezek és gyorsítok, de ez összesen három pedál. Ha csak két pedált kell nyomni és két lábam van, minek túráztassam az egyiket és kíméljem feleslegesen a másikat, ha tudok ballal fékezni? Így is előfordul néha, hogy ballal nyomom mindhárom pedált, amikor unatkozom és szórakoztatom magam.
-
kelly416
veterán
válasz
kk831228 #1211 üzenetére
és a többieknek is:
Értsétek már meg, tökre telibe tojom, kinek mi a hitvallása. Azt nem vágom, minek erőltetitek (szeretnétek ráeröltetni) másra a véleményeteket? Felőlem használjon mindenki olyant amilyent akar, csak a népek "megerőszakolása" ellen emeltem hangot. Direkt oda is írtam, a fő, hogy mindenkinek lehetősége legyen eldönteni, mi a jó Neki. Ezzel zártam, nem véletlen.
Kiskokó:
Amputáltassam a bal lábam? Minek? Mert a halálos iramban is a nagykirály úgy vezetett, hogy a bal csak félre volt dobva? Két lábam van, két pedál, munkamegosztás. Vagy csak én csinálok olyant, hogy rákészülök 1-1 esetre, vagy gáz vagy fék? Mindegy, ebbe ne menjünk bele. Nem fogom senki kedvéért fent/lent/stb. fogni a kormányt, egy lábbal vezetni az automatát, de ez az én bajom. -
kelly416
veterán
válasz
bitpork #1182 üzenetére
Persze. Meg egy olyan futót is hozzá, amit meg is pakolhatok... jelenleg egy sima futót sem tudok venni, mi több, éppen azon vagyok, hogy egy ágdarálóra összegyűjtsem a pénzt, mert kell a cefrekészítéshez (is). Kicsit odébb van még, hogy Tuareget vagy bármit vegyek. Inkább fordulok kettőt a Mazdával.
Nem értelek Titeket. Én elmúltam 33 is, vezettem már automatát, egyszer léptem rá a fékre keményen, utána végig ballal fékeztem (megfelelő mértékben és távon, nem kormányharapósan, tehát pillanat alatt átálltam agyban), de akkor sem vennék automatát, és ez a véleményem szerintem még egy olyan 50-60 évig nem változik. Én imádok váltani. Nekem ne egy gép tudja, mikor kell vissza rakni, vagy mikor hol akarom tartani a fordulatot, mert éppen ugrásra készülök vagy bármi, én érezni akarom a váltást, kontrollálni, és ennyi. Ettől még nem akarlak rákényszeríteni Titeket a kézire, nem tudom miért csesztetitek a népet, hogy automatát mindenkinek. Szabad választási lehetőséget mindenkinek!
-
kelly416
veterán
Tegnap 2 tonna papírt hurcoltam a Mazdával városon belül a szeméttelepre meg 1 tonna vasat (felét szeméttelepre, fele meg salgó polcrendszer, azt haza) vegyesen futóban meg autóban. Ma meg 80km-ről járólapot (20nm greslap) haza. És így is szemtelenül keveset eszik, pedig odafele szinte végig 120km/h üresen, hazafele 90km/h rakottan, futó nélkül. És előzni így is simán tudtam 90ről kigyorsítva kamiont.
Na ezért esett erre a választásom.Ha majd vége a "kuli munkának", keresek én is félhobbi autót és akkor majd az enyémet is érdemes lesz megnézni.
-
kelly416
veterán
válasz
EQMontoya #1134 üzenetére
Ahogy Dj Tommy is írta, 626 2.0 DITD. Ameddig lyukas tankkal szaladgáltam, 900km volt 52 liter, most ez felkúszott legalább 1100km-re úgy, hogy azért kapott 150et is kicsit meg nem pályán mentem Szegedről.
Majd ha rendeződnek a dolgaim, lesz kicsit pénzem autóra, akkor ez marad családinak, én meg vagy veszek egy MX5-öt vagy hasonlót, vagy beruházok egy sleeper alapra és elkezdem építgetni, csak akkor nem kell a családi sem.
-
kelly416
veterán
Ma reggel én is haza értem, 259.8 kilométeróra állással indultam, 968.5-tel értem haza, de még mindig majd negyeden van a tank. Lehet, hogy csalódízel, meg gyengejapán, de most erre van szükségem, és maximálisan hozza az elvártat.
tomcsi23:
Hazafelé sajnos tesztelnünk kellett a Bosoko-kat, hát egy álom. Gyönyörűen törölnek. Hatalmas köszönet érte, jelen pillanatban ez az autó legjobban működő része. -
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
válasz
atos19881101 #948 üzenetére
Csak várd ki...
-
kelly416
veterán
válasz
kk831228 #913 üzenetére
Nem mondtam, hogy senki, de elég kevesen.
Amúgy ha valaki mégis inni akar és ott van szállása, én elfuvarozom városon belül szívesen, hisz a családot amúgy is fuvaroznom kell, én tutira nem iszom. Sőt, akár reggel vissza is viszem az ott hagyott járműhöz, ha maradhat ott éjszakára. -
kelly416
veterán
válasz
Francia91 #672 üzenetére
Anyámnak van egy 96-os 1.9D Clio-ja. Én abba toltam bele egy hét alatt 3000Km-t úgy, hogy 4-en mentünk Erdélybe, a jobb egyen csücsülő barátom egész úton a lába közt tartotta a csöves hátizsákot, Húgom meg a pasija hátul nem tudtak egymás szemébe nézni, mert köztük volt két utazótáska... szóval azon kívül, hogy kicsi, semmi baj nincs vele. Ameddig nem lesz elektronikus baja. Na onnantól kapáltak.
Ez a baja a Francia autóknak, ha valami villanyosan k*ródik el benne, akkor a szakszerviz is szívesebben vezetékelné újra az autót, minthogy kikeresse a hibát.
Ugyanennek a Clio-nak egyszer lemerült az akkuja. Előfordul, feltöltöttük, másnapra lemerült. Akku gariba vissza, kiderült, semmi baja. Ment az autó villamosságishoz, két hetet legelt rajta 3 részletben, kiszedett belőle szinte mindent, a gyári riasztóval kezdte, végül csak a gyári riasztó nem került vissza bele (a saját f@szsága miatt, a gyantával kiöntött dobozból tőből csípte le a madzagokat a barom, esélytelen volt vissza tenni, pedig kiszedés után is ugyanúgy lemerült az akku fél nap alatt), azóta sem tudjuk, mi okozta a merülést de egyszer abba maradt és azóta sem jött elő soha.
-
kelly416
veterán
válasz
EQMontoya #665 üzenetére
A három F a Ford, Fiat, Francia, ha jól tudom. Mivel a puncis orrdíszű modell Francia, most meg Fiatokról volt szó az előző h.sz-em előtt "
Jöhet a helyére egy Doblo", én a Fordra céloztam volna, de ezek szerint nagyon nem voltam egyértelmű.
(Amúgy én semmilyen Olaszt sem vennék, nem csak Fiatot.) -
kelly416
veterán
Pálya nélkül 3,5 óra, 215köcsögmajom, szállás akad.
Ha minden rendben megy, pénteken délután landolunk a szálláson, szombaton meg szerintem majdcsak oda kerülünk hajnali 10 körül.
Szerk.: Már ha az megfelel, de egyezhetünk másban is, a gyerekek úgyis felkelnek 6-7 közt.
Ha Francia91 elmotorozgatna velünk pálya mentesen és össze tudjuk egyeztetni, akkor hajlandó vagyok Kecskemét felé menni, lévén Neki sokkal rövidebb, nekem meg nem egy nagy kitérő, de kérdéses, hogy jön-e pénteken, vagy csak szombaton?
-
kelly416
veterán
Bocsi. A Balaton mely részén lesz ez a tali? Keresnék szállást 17-18-ra, de azért nem mindegy, mennyire leszünk közel.
-
kelly416
veterán
válasz
tomcsi23 #623 üzenetére
Na sikerült mára abba hagyni a csempézést.
Lemértem az ablaktörlőimet gyorsan. Elől van két 53,5cm-es, hátul meg egy darab 35cm-es, ami helyett talán beférne egy egyel nagyobb, de inkább ne kockáztassunk...
Remélem így tudod értelmezni a "szükségleteimet", most nincs agyam colba átszámolni.Kelly
Szerk.:
És ezt privátba akartam küldeni... Asszem ideje aludni. -
kelly416
veterán
válasz
tomcsi23 #620 üzenetére
Akkor egy kis segítséget kérnék a táblázat értelmezéséhez:
"626 Wagon
[GV] 03.92-10.97 -------- 298 S -------- 298 -------- 953
[GW] 10.97-11.99 -------- 342 S -------- 342"
Ez mit jelent? Nem tudom értelmezni. Inkább veszek egy mérőszalagot és lemérem azt, ami most van a hagyományos kampót csonkon, azzal szerintem nem lövök mellé, mert az pont méret. Még a hátsón kicsit elgondolkozom, oda talán egy mérettel nagyobb mér férne, de tüzetesebben szemügyre veszem majd meló után és jelentkezem privátban. Ezt csak azért kérdeztem így, mert hátha másnak probléma a táblázat értelmezése.Természetesen a mérethibás rendelésért tartom a hátam, ha szükséges, a postaköltséget meg mi sem természetesebb, állom.
-
kelly416
veterán
Abból a jófajta ablaktörlő lapátból lehet még rendelni a találkozóig, vagy már nem fér bele?
Szerk.:
bitpork: Megígérem, a saját szemetemet elviszem magammal, a kombiban úgyis van hely elég. -
kelly416
veterán
Én is jobb szeretem a száraz, poros motorteret, mint bármi egyebet, az árul el a legtöbbet, mi szivárog, folyik.
Leállt a gép menet közben, se kép, se hang. Műszerfal világít, önindító megy, de ennyi. Mágnesszelepet szétkaptam, kiesett a rugó (balek vagyok), az ujjnyi olajsárban keresgélhettem a tálcában a rugót vakon.
Na az nem porszáraz.
Végül elment villamosságishoz, mert minden jó volt csak továbbra sem indult. Azzal kezdtem, hogy a mágnesszelep jó, minden jó, kivéve a villamosságot, mert azt nem értjük. Azok közölték, hogy mágnesszelepet cseréltek, minden jó, csak a riasztót be kell állítani újra. Mondom, a mágnesszelepért egy forintot sem kapnak, mert az jó volt, nem vagyok hajlandó kifizetni. Egyből eszükbe jutott, hogy kicserélték a pozitív sarut, mert meg volt repedve. Hihetetlen, hogy ez volt a baja, de ment már, így 7000Ft volt. Elindultam. Kiderült, hogy szétbarmolták a kötpontit, menet közben néha nyitott/zárt, de a parkolóban hagyott autót is néha bezárta, kinyitotta minden behatás nélkül. Vissza mentem, balhéztam, de csak annyi választ kaptam, hogy riasztó újraprogramozás megoldja. Hiába mondtam, hogy a riasztó tök jól üzemel, a központi idióta... Végül egy kolléga megcsinálta, mindkét ajtótól ment vezérlő jel és az egyik végállást szétszedték, csak le nem szigetelték. Ez viszont még egy 5-ösömbe fájt meg két napig legelt rajta a kolléga, ő sem gondolta, hogy a jobb egy is ugyanúgy van bekötve, mint a bal egy. Gondolom a japcsik eleve úgy csinálták, hogy bármikor jobb-bal kormányos átalakítást lehessen gyorsan csinálni.Nem tudom miért írtam le, de ha már ennyit körmöltem, nem törlöm ki.
Ja? Az ujjnyi olajsár miatt.
-
kelly416
veterán
Nem vagyok egy gazdag gyerek, most van az első olyan autóm (1999es DITD 626os), amin van bármi a motor alatt. Mármint tálca vagy ilyenek.
Amúgy meg isnerni kell a típust, ahogy írtad is, felkészülten meg tapasztaltan sokkal többet lát az ember, mint amennyit pl. én látnék egy Audi vásárláskor.
Bár én azzal "szoktam" kezdeni, hogy motortér (ha kivan puceválva, már gyanús), gólyalábak, kerékjáratok, küszöbök, ajtók alja, csomagtartó legméllyebb pontja, beindítás, motorhang, kipufogóból kiáramló füst (fehér, fekete, stb...), beltér és extrák, tesztkör a tulaj vezetésével, két kanyart én is kipróbálok, hasehol nem akadtunk el, alku, papírok, vételár, kézfogás, viszlát.
Így vettem meg a Mazdát lyukas tankkal, de lévén nem látszott csak levétel és drótkefe után, teli tankkal meg manapság senki nem ad el autót, ezt saját számlámra írtam. De se kereskedő, se vén róka nem vagyok, Fater valamikor autószerelő volt, ami Tőle ragadt, annyit tudok.
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
Tudom, a legfinomabb falatok a csont mellett vannak mindig. Na meg a kutyának is kell valami. Ha Nektek nincs, mi elhozzuk szívesen, egy golden retriver meg egy roti nem rágodik sokat ezeken.
Bár a roti imádja a paradicsomot, paprikát, banánt, mandarint, narancsot, de még a citromot is.
-
-
kelly416
veterán
Baj lenne-e, ha egy ismerősöm csatlakozna egy-két órára? Ott lakik a közelben, és lekukkantana a kedvemért, mert igen ritkán tudunk amúgy találkozni. Igazából három srácnak szóltam, hogy jönnének-e, vagy megyek én azon a hét végén feléjük, de kettő sulis, még nyári gyakorlaton lesz, nem valószínű, hogy ráérnének.
Amúgy melyik napot terveztétek be? Szombat vagy vasárnap? -
kelly416
veterán
Megértelek, de ha véletlenül úgy alakul, szerintem elviszünk és haza is hozunk, amennyiben ilyen opció felmerül majd.
Ne ezért fájjon a fejed, hogy nem lesz tali, gondolom most van komolyabb bajod is, koncentrálj arra.Ui.:
Természetesen, amennyiben egyéb segítséget tudok adni, szólj és elkövetjük, amit lehet -
kelly416
veterán
Érdekes, hogy egy-egy kisebb motoros találkozóra is mennyien elmennek... igaz, ott nem kérdeznek senkit, hogy mit akar, adnak egy két opciós választási lehetőséget és kész. Eljössz vagy nem jössz.
Lehet, Neked is ezt kellene, megtervezni valamit, kiszámolni, hogy max. 10 autó, max. 20 ember, és azok mehetnek, akik mondjuk a leggyorsabbak voltak. Vagy akik eddig szavaztak, vagy tudomisén, akik Neked szimpatikusak, mert úgysem fogja senki megtudni, hogy miként szorult ki a létszámból. Így kevésbé őrölöd fel magad, kevésbé kiszámíthatatlan a dolog, és nem lesz sok hisztis picsa aki picsog össze-vissza, hogy "de én ide akarok menni, de én olyan programot akarok".
-
kelly416
veterán
válasz
CharlieDrop #377 üzenetére
Nem BMW-s topikot ismerek, hanem személyesen BMW-s embereket a környezetemben. Vagy BMW tali, vagy nagy nehezen egy illegal street tali, de oda meg csak a nagy száj és a kíváncsiság viszi őket, indulni nem indulnak.
-
kelly416
veterán
Nekem eddig sem volt kifogásom. Mazdával megyek, nem hiszem, hogy "törzsgyökeres BMW-s"-nek számítok.
Egyébként Szegeden lébecolok mostanában, bár csak hétköznap, ha volna kedved inni egy kólát, kávét, vizet, bármit és ismerkedni a leendő résztvevők egyikével, akkor össze üthetünk egy mini-talit. -
kelly416
veterán
Ezek szerint a villany autók nem jöhetnek?
Nem akarok bunkó lenni, de pont a BMW totyikból nem hiszem, hogy túl sokan jönnének. Nem ismerem őket, lehet, hogy téves infó, én csak BMW-seket ismerek.Azok meg csak három betűs talira mennek.
Amúgy nagyon sajnálom, hogy ennyire nehezen megy a szervezés, de segíteni sokat nem tudok. Sajnos a barátaim olyanok, hogy napról napra élnek, általában csütörtökön még nem tudják, mi lesz péntek este, és nem jó dolgukban.
-
kelly416
veterán
Pedig azért elnézegetek szívesen egy vizes pólót (ha nem pasin van), de akkor az ilyen igényeimet tartogatom a motoros talikra.
A kiskrapek szereti az autókat, a csajszi meg az anyjával vagy leköti magát, vagy majd legfeljebb hamarabb lépünk. Bár nem tartok attól, hogy hamarabb kellene indulnunk. -
kelly416
veterán
Én inkább azért hagynám a szomszéd utcában, mert munkás autónak lett véve, és kicsit úgy is néz ki. Jó, amikor Görögben felvettünk két stoppos csajt, az egyik megjegyezte, hogy tisztább az én autóm, mint az övé, de ez azért nem ad okot nagy büszkélkedésre. Szerintem.
Jól van amúgy, nem szégyellem, ahhoz képest, ahogy megvettem, már egy csomó mindent helyre pofoztam benne. -
kelly416
veterán
válasz
Francia91 #279 üzenetére
Nem ígérem meg, hogy elviszlek, de azt megígérhetem, hogy elkísérlek. Én közben kicsit megcsaládososodtam, úgyhogy mindenképpen autóval kell menjek, hacsak nem "reggel megyek, hogy este jöhessek", ameddig a család nélkülöz, mert akkor megyek Veled motorral, lesz négy kerék, és azt mondjuk, ketten egy autóval vagyunk.
-
kelly416
veterán
Akkor viszont beszélhetek az egyik (vagy talán több) ismerősömmel, családsegítőnél meg egy-két egyéb helyen elfekvő üdülőterületeknek az olcsó bérelhetőségét megkérdezem, aztán majd privátban megírom Neked, mire jutottam, Te meg eldöntöd, hogy közkincsé teszed-e, vagy halva született a dolog.
-
kelly416
veterán
Én igyekeztem, és asszem minden eddigi szavazásnál részt vettem, de abban nem nagyon tudok segíteni, hogy a Balcsi környékén helyet találjak... bár majd megkérdezem a kedves barátomat, hol tudnánk eltölteni mennyi időt, és ha van tipp, dobom is át.
Ezek szerint marad a "reggel megyünk, hogy este jöhessünk" felállás? Mondjuk nem nekem, én akkor úgy intézem, hogy maradok is pár napot a Balicsinál előtte vagy utána, csak tudjam, hogy mire keressek? -
kelly416
veterán
Én mondanám, hogy gyertek hozzám Szentesre, 15-20 autó még elfér az udvaron, de fekvőhely már nincs ennyi, és itt nincs is mit nagyon csinálni, tényleg annyi lenne az egész, hogy nézegetjük az autókat. Esetleg "cruisine"-olunk egyet egy környékbeli valahová, aminek megint nem sok értelme van.
Szerk.:
helyesírás -
kelly416
veterán
Az igazság, hogy én is jobban kultiválnék egy ottalvós bulit. Nem csak azért, mert van akinek nagyon korán kéne indulni és későn érne haza, de őszintén szólva egy jó kaja után egy-két sör nekem is jól esne, még ha nem is akarok bemattulni éjszakára, akkor is. Úgy meg nem szívesen kockáztat a polgár, hogy kimegy-e addig, ameddig el nem indul haza. Arról meg nem is beszélve, hogy pirkadattal indulni, éjjel hazaérni egy dolog, de ha közben 4-5 órát tudnék eltölteni nyugodt körülmények között egy halom új arccal, hát nekem csak az autómárkák maradnának meg kb., és mivel úgyis mindenki menne-jönne össze vissza, azok sem a tényleges autókkal társulnának, akiknek mégis megragadna a neve.
-
kelly416
veterán
Pedig valaki becsempészte ezt a lehetőséget a szavazásba, és még nekem, innen Szeged mellől is, jobb lenne a Balcsi mellett, mert egybe lehet kötni esetleg más programmal is, van víz, lehet pancsolni, és mert konkrétumok nélkül ez a legnagyobb "ötletbázis".
Ha azt mondanád, hogy gyerünk Tiszaföldvárra a strand mellé, és összehozzuk, hogy olcsó belépője legyen a résztvevőknek, a strand mellett meg van bőven hely, lehet sátorozni, este sütögetni, és másnap meg irány haza, akkor tuti hamarább szavazok arra, mint a Balcsira.
Amúgy tényleg, egy sátoros vagy sátormentes (kombi esetén kényelmesen megoldható) ottalvósra nem gondoltatok? Sok hely van az országban, ahol strandok területén vagy strandok mellett, esetleg élővíz mellett lehet sátorozni, grillezni... -
kelly416
veterán
Amilyen képeket csinál... nem egy kém-gép.
Elég gyatrák, de fér a memóriába sok. Később meg gépre dugom, és már mehet is mindenfelé. Csak az a baj, ha megjelennek valahol, és beazonosítható bármelyikünk, mimd bukunk. Azért kemény dió tengelyt akasztani egy ekkora céggel a hecc kedvéért.
Na még alszom rá párat.Holnap (azaz ma), ha nem felejtem el, felteszek párat, a minőség prezentálása kedvéért.
-
kelly416
veterán
Van egy beépített kamerás napszemüvegem távirányítóval. Elvigyem?
BomiBoogie:
Ha megyek, akkor vagy motorral, mert az csak-csak mutat valahogy, vagy egy 99es 626-os kombi dízellel, ami a képeid alapján leharcoltabb. És mivel autós tali, marad az autó (még majd viszek is embert, ha akad utas). Szóval nincs mitől tarts, hidd el, gyere nyugodtan. Ismeretlenül is azt mondom, nem fognak kinézni. Más jellegű összeröffenéseken legalábbis soha nem néztünk ki senkit. -
kelly416
veterán
Micsoda? Ha látogatni vagy egyébért megyek, megértem. De miután tőlem, mint külsős cég munkatársától melót rendelnek meg, dolgozni megyek felszereléssel, nem pedig szájat táltani, vagy engedjenek be, vagy adjanak egy belsős autót arra a két km-re akár pilótával is, ha már ennyire derogál, hogy a hátsó bejáraton egy másik autógyár autója menjen be. Amúgy sem hinném, hogy merci targoncájuk, merci mindenük van... a vonat ami kihozza az autókat, garantáltan nem merci.
-
kelly416
veterán
Amikor arra laktam, még csak tervezték a gyárat, úgyhogy én abból az időből már kiestem, de hallottam más furákat is róluk. Persze jó lenne egy fix időpont nagyjából maximalizált létszámmal, de arra meg csak azt tudom mondani, ha f@szok, és változtatnak az online foglaláson, akkor "nemes pejnek hengeres szerkezete lengjen bele kereke fenekébe" annak, aki félretett minket. A parkoló méretét tekintve meg kizárt, hogy ne tudna bármikor befogadni +50 autót, akárhányszor járok arra, mindig félig üres.
(Ja? Beszélgettünk egy sráccal, csinálták a villanyt amikor valami bővítés volt. Kiment céges autóval, valami Skodával, becsekkolt a kapunál, átzavarták a másik kapuhoz (2,5 km), ott meg nem engedte be a portás, mert nem Mergával van.A gyár területére nem hajthatott be, és még legalább 1km-t kellett volna guruljon szerszámokkal. Aztán egy másik srác, aki ott szaladgált teljesen más okból, megsajnálta és bevitte, mert Ő talán pont a Mercinek a dolgait intézte, és céges Mercivel volt odabent. Normálisak?)
Egyelőre szerintem nagy parkolóra meg esetleges szálláshelyre több esélyünk van, mint jól szervezett gyárlátogatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest