Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nagyon jó olvasni (és átélni is) az ilyen és hasonló történéseket. Biztos kellett hozzá az író is, aki vezette a hangulatot, de a képekből ítélve nem nagyon lehetett azt visszaadni, ami ott történt.
Egyszer én is szívesen beneveznék egy ilyen találkozóra (626 2.0 DITD), de nem ártana a fórumot is megkeresni, kicsit ismerkedni az emberekkel. Oh b@sszus, tényleg mi minden történik itt a lapcsalád keretein belül, amiről sokan nem is tudunk... megyek és előtúrom a totyikot valahol.
-
kelly416
veterán
Mondanám, hogy erre a célra felajánlom a rotimat, de néha annyira dög ebben a melegben, hogy gyanús, csak egy nagy árnyékot adó alváz lenne a videón végig.
Kecskeméten laktam pár évet, de ötletem nincs, hol lehetne ilyent rendezni. Majd utána kérdezek pár régi ismerősnél, hátha valaki tud valami vállalhatót. Mondjuk a GAMF koli tájékát. 1, 2, 3, 4, 5, 6
Bár a hatodik kép alapján a hangulat lehetne egészen jó is egy ilyen helyen. Na de komolyra fordítva körül nézek, aztán majd kereslek privátban. Meg mindjárt megkeresem a szavazó-dobozt is, beledobok egy cetlit én is.Mindenki:
Ezzel meg lehet, egyesek szemében nem leszek népszerű, de nem baj, nem ünnepeltetni akarom magam, én bazi jót röhögtem.Szerk.:
Ja? Bocsi, csak a kettő között végig olvastam a fórumot.[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Amikor arra laktam, még csak tervezték a gyárat, úgyhogy én abból az időből már kiestem, de hallottam más furákat is róluk. Persze jó lenne egy fix időpont nagyjából maximalizált létszámmal, de arra meg csak azt tudom mondani, ha f@szok, és változtatnak az online foglaláson, akkor "nemes pejnek hengeres szerkezete lengjen bele kereke fenekébe" annak, aki félretett minket. A parkoló méretét tekintve meg kizárt, hogy ne tudna bármikor befogadni +50 autót, akárhányszor járok arra, mindig félig üres.
(Ja? Beszélgettünk egy sráccal, csinálták a villanyt amikor valami bővítés volt. Kiment céges autóval, valami Skodával, becsekkolt a kapunál, átzavarták a másik kapuhoz (2,5 km), ott meg nem engedte be a portás, mert nem Mergával van. A gyár területére nem hajthatott be, és még legalább 1km-t kellett volna guruljon szerszámokkal. Aztán egy másik srác, aki ott szaladgált teljesen más okból, megsajnálta és bevitte, mert Ő talán pont a Mercinek a dolgait intézte, és céges Mercivel volt odabent. Normálisak?)
Egyelőre szerintem nagy parkolóra meg esetleges szálláshelyre több esélyünk van, mint jól szervezett gyárlátogatásra. -
kelly416
veterán
Micsoda? Ha látogatni vagy egyébért megyek, megértem. De miután tőlem, mint külsős cég munkatársától melót rendelnek meg, dolgozni megyek felszereléssel, nem pedig szájat táltani, vagy engedjenek be, vagy adjanak egy belsős autót arra a két km-re akár pilótával is, ha már ennyire derogál, hogy a hátsó bejáraton egy másik autógyár autója menjen be. Amúgy sem hinném, hogy merci targoncájuk, merci mindenük van... a vonat ami kihozza az autókat, garantáltan nem merci.
-
kelly416
veterán
Van egy beépített kamerás napszemüvegem távirányítóval. Elvigyem?
BomiBoogie:
Ha megyek, akkor vagy motorral, mert az csak-csak mutat valahogy, vagy egy 99es 626-os kombi dízellel, ami a képeid alapján leharcoltabb. És mivel autós tali, marad az autó (még majd viszek is embert, ha akad utas). Szóval nincs mitől tarts, hidd el, gyere nyugodtan. Ismeretlenül is azt mondom, nem fognak kinézni. Más jellegű összeröffenéseken legalábbis soha nem néztünk ki senkit. -
kelly416
veterán
Amilyen képeket csinál... nem egy kém-gép. Elég gyatrák, de fér a memóriába sok. Később meg gépre dugom, és már mehet is mindenfelé. Csak az a baj, ha megjelennek valahol, és beazonosítható bármelyikünk, mimd bukunk. Azért kemény dió tengelyt akasztani egy ekkora céggel a hecc kedvéért.
Na még alszom rá párat.Holnap (azaz ma), ha nem felejtem el, felteszek párat, a minőség prezentálása kedvéért.
-
kelly416
veterán
Pedig valaki becsempészte ezt a lehetőséget a szavazásba, és még nekem, innen Szeged mellől is, jobb lenne a Balcsi mellett, mert egybe lehet kötni esetleg más programmal is, van víz, lehet pancsolni, és mert konkrétumok nélkül ez a legnagyobb "ötletbázis".
Ha azt mondanád, hogy gyerünk Tiszaföldvárra a strand mellé, és összehozzuk, hogy olcsó belépője legyen a résztvevőknek, a strand mellett meg van bőven hely, lehet sátorozni, este sütögetni, és másnap meg irány haza, akkor tuti hamarább szavazok arra, mint a Balcsira.
Amúgy tényleg, egy sátoros vagy sátormentes (kombi esetén kényelmesen megoldható) ottalvósra nem gondoltatok? Sok hely van az országban, ahol strandok területén vagy strandok mellett, esetleg élővíz mellett lehet sátorozni, grillezni... -
kelly416
veterán
Az igazság, hogy én is jobban kultiválnék egy ottalvós bulit. Nem csak azért, mert van akinek nagyon korán kéne indulni és későn érne haza, de őszintén szólva egy jó kaja után egy-két sör nekem is jól esne, még ha nem is akarok bemattulni éjszakára, akkor is. Úgy meg nem szívesen kockáztat a polgár, hogy kimegy-e addig, ameddig el nem indul haza. Arról meg nem is beszélve, hogy pirkadattal indulni, éjjel hazaérni egy dolog, de ha közben 4-5 órát tudnék eltölteni nyugodt körülmények között egy halom új arccal, hát nekem csak az autómárkák maradnának meg kb., és mivel úgyis mindenki menne-jönne össze vissza, azok sem a tényleges autókkal társulnának, akiknek mégis megragadna a neve.
-
kelly416
veterán
Én mondanám, hogy gyertek hozzám Szentesre, 15-20 autó még elfér az udvaron, de fekvőhely már nincs ennyi, és itt nincs is mit nagyon csinálni, tényleg annyi lenne az egész, hogy nézegetjük az autókat. Esetleg "cruisine"-olunk egyet egy környékbeli valahová, aminek megint nem sok értelme van.
Szerk.:
helyesírás[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Én igyekeztem, és asszem minden eddigi szavazásnál részt vettem, de abban nem nagyon tudok segíteni, hogy a Balcsi környékén helyet találjak... bár majd megkérdezem a kedves barátomat, hol tudnánk eltölteni mennyi időt, és ha van tipp, dobom is át.
Ezek szerint marad a "reggel megyünk, hogy este jöhessünk" felállás? Mondjuk nem nekem, én akkor úgy intézem, hogy maradok is pár napot a Balicsinál előtte vagy utána, csak tudjam, hogy mire keressek? -
kelly416
veterán
Akkor viszont beszélhetek az egyik (vagy talán több) ismerősömmel, családsegítőnél meg egy-két egyéb helyen elfekvő üdülőterületeknek az olcsó bérelhetőségét megkérdezem, aztán majd privátban megírom Neked, mire jutottam, Te meg eldöntöd, hogy közkincsé teszed-e, vagy halva született a dolog.
-
kelly416
veterán
válasz Francia91 #279 üzenetére
Nem ígérem meg, hogy elviszlek, de azt megígérhetem, hogy elkísérlek. Én közben kicsit megcsaládososodtam, úgyhogy mindenképpen autóval kell menjek, hacsak nem "reggel megyek, hogy este jöhessek", ameddig a család nélkülöz, mert akkor megyek Veled motorral, lesz négy kerék, és azt mondjuk, ketten egy autóval vagyunk.
-
kelly416
veterán
Én inkább azért hagynám a szomszéd utcában, mert munkás autónak lett véve, és kicsit úgy is néz ki. Jó, amikor Görögben felvettünk két stoppos csajt, az egyik megjegyezte, hogy tisztább az én autóm, mint az övé, de ez azért nem ad okot nagy büszkélkedésre. Szerintem.
Jól van amúgy, nem szégyellem, ahhoz képest, ahogy megvettem, már egy csomó mindent helyre pofoztam benne. -
kelly416
veterán
Pedig azért elnézegetek szívesen egy vizes pólót (ha nem pasin van), de akkor az ilyen igényeimet tartogatom a motoros talikra.
A kiskrapek szereti az autókat, a csajszi meg az anyjával vagy leköti magát, vagy majd legfeljebb hamarabb lépünk. Bár nem tartok attól, hogy hamarabb kellene indulnunk. -
kelly416
veterán
Ezek szerint a villany autók nem jöhetnek?
Nem akarok bunkó lenni, de pont a BMW totyikból nem hiszem, hogy túl sokan jönnének. Nem ismerem őket, lehet, hogy téves infó, én csak BMW-seket ismerek. Azok meg csak három betűs talira mennek.Amúgy nagyon sajnálom, hogy ennyire nehezen megy a szervezés, de segíteni sokat nem tudok. Sajnos a barátaim olyanok, hogy napról napra élnek, általában csütörtökön még nem tudják, mi lesz péntek este, és nem jó dolgukban.
-
kelly416
veterán
Nekem eddig sem volt kifogásom. Mazdával megyek, nem hiszem, hogy "törzsgyökeres BMW-s"-nek számítok.
Egyébként Szegeden lébecolok mostanában, bár csak hétköznap, ha volna kedved inni egy kólát, kávét, vizet, bármit és ismerkedni a leendő résztvevők egyikével, akkor össze üthetünk egy mini-talit. -
kelly416
veterán
válasz CharlieDrop #377 üzenetére
Nem BMW-s topikot ismerek, hanem személyesen BMW-s embereket a környezetemben. Vagy BMW tali, vagy nagy nehezen egy illegal street tali, de oda meg csak a nagy száj és a kíváncsiság viszi őket, indulni nem indulnak.
-
kelly416
veterán
Érdekes, hogy egy-egy kisebb motoros találkozóra is mennyien elmennek... igaz, ott nem kérdeznek senkit, hogy mit akar, adnak egy két opciós választási lehetőséget és kész. Eljössz vagy nem jössz. Lehet, Neked is ezt kellene, megtervezni valamit, kiszámolni, hogy max. 10 autó, max. 20 ember, és azok mehetnek, akik mondjuk a leggyorsabbak voltak. Vagy akik eddig szavaztak, vagy tudomisén, akik Neked szimpatikusak, mert úgysem fogja senki megtudni, hogy miként szorult ki a létszámból. Így kevésbé őrölöd fel magad, kevésbé kiszámíthatatlan a dolog, és nem lesz sok hisztis picsa aki picsog össze-vissza, hogy "de én ide akarok menni, de én olyan programot akarok".
-
kelly416
veterán
Megértelek, de ha véletlenül úgy alakul, szerintem elviszünk és haza is hozunk, amennyiben ilyen opció felmerül majd.
Ne ezért fájjon a fejed, hogy nem lesz tali, gondolom most van komolyabb bajod is, koncentrálj arra.Ui.:
Természetesen, amennyiben egyéb segítséget tudok adni, szólj és elkövetjük, amit lehet[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Baj lenne-e, ha egy ismerősöm csatlakozna egy-két órára? Ott lakik a közelben, és lekukkantana a kedvemért, mert igen ritkán tudunk amúgy találkozni. Igazából három srácnak szóltam, hogy jönnének-e, vagy megyek én azon a hét végén feléjük, de kettő sulis, még nyári gyakorlaton lesz, nem valószínű, hogy ráérnének.
Amúgy melyik napot terveztétek be? Szombat vagy vasárnap? -
-
kelly416
veterán
Tudom, a legfinomabb falatok a csont mellett vannak mindig. Na meg a kutyának is kell valami. Ha Nektek nincs, mi elhozzuk szívesen, egy golden retriver meg egy roti nem rágodik sokat ezeken. Bár a roti imádja a paradicsomot, paprikát, banánt, mandarint, narancsot, de még a citromot is.
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
Nem vagyok egy gazdag gyerek, most van az első olyan autóm (1999es DITD 626os), amin van bármi a motor alatt. Mármint tálca vagy ilyenek.
Amúgy meg isnerni kell a típust, ahogy írtad is, felkészülten meg tapasztaltan sokkal többet lát az ember, mint amennyit pl. én látnék egy Audi vásárláskor.
Bár én azzal "szoktam" kezdeni, hogy motortér (ha kivan puceválva, már gyanús), gólyalábak, kerékjáratok, küszöbök, ajtók alja, csomagtartó legméllyebb pontja, beindítás, motorhang, kipufogóból kiáramló füst (fehér, fekete, stb...), beltér és extrák, tesztkör a tulaj vezetésével, két kanyart én is kipróbálok, hasehol nem akadtunk el, alku, papírok, vételár, kézfogás, viszlát.
Így vettem meg a Mazdát lyukas tankkal, de lévén nem látszott csak levétel és drótkefe után, teli tankkal meg manapság senki nem ad el autót, ezt saját számlámra írtam. De se kereskedő, se vén róka nem vagyok, Fater valamikor autószerelő volt, ami Tőle ragadt, annyit tudok.
-
kelly416
veterán
Én is jobb szeretem a száraz, poros motorteret, mint bármi egyebet, az árul el a legtöbbet, mi szivárog, folyik.
Leállt a gép menet közben, se kép, se hang. Műszerfal világít, önindító megy, de ennyi. Mágnesszelepet szétkaptam, kiesett a rugó (balek vagyok), az ujjnyi olajsárban keresgélhettem a tálcában a rugót vakon. Na az nem porszáraz.
Végül elment villamosságishoz, mert minden jó volt csak továbbra sem indult. Azzal kezdtem, hogy a mágnesszelep jó, minden jó, kivéve a villamosságot, mert azt nem értjük. Azok közölték, hogy mágnesszelepet cseréltek, minden jó, csak a riasztót be kell állítani újra. Mondom, a mágnesszelepért egy forintot sem kapnak, mert az jó volt, nem vagyok hajlandó kifizetni. Egyből eszükbe jutott, hogy kicserélték a pozitív sarut, mert meg volt repedve. Hihetetlen, hogy ez volt a baja, de ment már, így 7000Ft volt. Elindultam. Kiderült, hogy szétbarmolták a kötpontit, menet közben néha nyitott/zárt, de a parkolóban hagyott autót is néha bezárta, kinyitotta minden behatás nélkül. Vissza mentem, balhéztam, de csak annyi választ kaptam, hogy riasztó újraprogramozás megoldja. Hiába mondtam, hogy a riasztó tök jól üzemel, a központi idióta... Végül egy kolléga megcsinálta, mindkét ajtótól ment vezérlő jel és az egyik végállást szétszedték, csak le nem szigetelték. Ez viszont még egy 5-ösömbe fájt meg két napig legelt rajta a kolléga, ő sem gondolta, hogy a jobb egy is ugyanúgy van bekötve, mint a bal egy. Gondolom a japcsik eleve úgy csinálták, hogy bármikor jobb-bal kormányos átalakítást lehessen gyorsan csinálni.Nem tudom miért írtam le, de ha már ennyit körmöltem, nem törlöm ki. Ja? Az ujjnyi olajsár miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest