- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zoli0726: 4670K delid: megérte
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
Kiskokó #1310 üzenetére
Nem olyan túl rég kezdtük el gyártani a Valena Life cuccait is, de akadnak problémák... Persze ezekről nincs szó...
45 éves gépekkel, amik csak szükség esetén vannak karbantartva, picit nehéz századpontosan dolgozni, de hát a mi szavunk nem sokat ér... Végülis mi dolgozunk a gépeken, mi tartjuk karban, nem értünk hozzá...
1 éve bővültek a célgépek is, és még hoznak idén párat, berendezkedve az új termékeknek, meg gyártás is települt át a francia gyárból, hoztak egy gépet szerszámmal együtt (ami szarabb az itt készült szerszámnál...)
-
-
kelly416
veterán
válasz
Kiskokó #1239 üzenetére
Én nem. Kihagyom, köszi.
Sajnos a melóhelyem olyan, hogy itt - ha akarja ha nem - a paraszt rá van erőltetve, hogy a csordához húzzon. (szakszervezet) Most jött ki a lehetőség a cég vezetésétől a jegyvizsgálók irányába, hogy egyénileg aláírhassák a munkaszerződésük módosítását, mert a szakszervezet nem ment bele a kollektív módosításba. Ennek okát nem látom, de mindegy. Szóval a jegyvágók alá kellett volna írjanak egy olyant, hogy +40 percre vezényelhetők az eddigi feltételekhez képest (ami ugye nem azt jelenti, hogy mindig 16:40-et dolgoznának, csak lehetőség van rá), cserébe megnövelik az alapbérüket valami 13%-kal. És volt olyan, aki azt mondta, "tudom, hogy jól járnék vele, de nem írom alá, mert a szakszervezet azt mondta".
Most már érted, miért szúrja az oldalamat a birkagyár, meg az a hozzáállás, hogy mindenkire erőltessük rá a saját akaratunkat?
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kiskokó #1124 üzenetére
Természetesen a kis Lekszászra gondoltam.
Odafelé rá is csörögtem a vezérgépre, hogy ne rúgja neki annyira mert nyeleznem kell, hogy tartsam a lépést a körforgalomból kifelé. Aztán felvilágosított, hogy nem is rúgja csak én vagyok gyenge.
Hiába a 40 lovas hendikep sok, még akkor is ha az enyém kicsit könnyebb. -
Reaper
őstag
-
atos19881101
senior tag
válasz
Kiskokó #1039 üzenetére
Hát igen. Az autó az egy igazi pénznyelő. Mindig lehet rá költeni. Aztán mikor már azt hiszed rendben van minden, akkor jön valami. De így szép az élet.
(#1046) MunezXBK
Mi a gond a drive-al? Amúgy vártunk, de nem jöttél. Pedig kaja is volt bőven. Malac mondta, jól tudod pusztítani az oldalast. (sok maradt) -
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Kiskokó #1023 üzenetére
Igen, a mankókerekes mondeo, ugye milyen szép új volt a mankókerék?
Siófok-Fehérvár így 1 óra volt, először 50-nel, aztán, mondom így eltart egy ideig, aztán 60-nal végig, nem győztem jelezni a mögöttem jövőknek, hogy kerüljenek, tájnézés volt, mintha állt volna kocsi. -
Kiskokó
veterán
-
-
-
-
-
raczger
őstag
Sertéslapocka szaggatva.
A paprika meg a csípős az opcionális lesz. Akár fizethetsz helyben is, de ha mégsem jössz, akkor csúnyán fogok nézniBitpork már mesélte, hogy ő azért vállalja csak így, mert korábban sokan lemondták, aztán csúnyán ráfizetés lett neki a kajakészítés.
(#844) kk831228: Megérkezett az utalás
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az elmúlt 3 év története 2,5 résztvevő (bitpork, Mágus2 és MunezXBK) memoárjai alapján.
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest