- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Megjelenésről nem tudni semmit? Még mindig, a kész, korrektúrázott cikkek között látom
-
Francia91
veterán
válasz
Kiskokó #1310 üzenetére
Nem olyan túl rég kezdtük el gyártani a Valena Life cuccait is, de akadnak problémák... Persze ezekről nincs szó...
45 éves gépekkel, amik csak szükség esetén vannak karbantartva, picit nehéz századpontosan dolgozni, de hát a mi szavunk nem sokat ér... Végülis mi dolgozunk a gépeken, mi tartjuk karban, nem értünk hozzá...
1 éve bővültek a célgépek is, és még hoznak idén párat, berendezkedve az új termékeknek, meg gyártás is települt át a francia gyárból, hoztak egy gépet szerszámmal együtt (ami szarabb az itt készült szerszámnál...)
-
Francia91
veterán
Hova kell több
-
Francia91
veterán
Én bevallom őszintén, vezettem már pár automatát hosszabb távon is (2006 Audi A6 Avant, Volvo S80), de egyik sem jött be. Én manuális párti vagyok, városban, és hosszabb távon is, legyen az akármilyen csodaváltó. Egyszerűen elvesz a vezetés öröméből egy nagyobb falatot, legalábbis én így érzem. Most a W124-es Merciket nézegetem, egy ilyen lesz majd az áldozat, de ami automatás, lehet akármilyen szép állapotú, ki van lőve
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Tessék, itt a MEGA-ra feltöltött verzió, csak Neked, csak most
Nézd meg, hogy jó lett-e a link, ha nem, jelezz -
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Kaja jóvolt, társaság szintén, hangulat is, mi kell több?
Köszönöm a lehetőséget, ha jövőre is lesz, szintén ellátogatok a motorral -
Francia91
veterán
Én Szegvárról elindulok reggel 6-kor, ha minden rendben megy, akkor 9 körül ott vagyok az ETZ-vel
-
-
Francia91
veterán
válasz
SpaceKombajn #774 üzenetére
Mivel nekem bejáratós a motorom, így maradok autópályamentesen, annyit kibírok, sok helyen Romániában is araszolgattam. MZ-vel nekem pl jók a rendes utak
-
Francia91
veterán
válasz
SpaceKombajn #742 üzenetére
-
Francia91
veterán
Akkor a környékről (Csongrád megye - Dél-Alföld) csak kelly416 fórumtárs jön, és bitpork?
-
Francia91
veterán
Közben elutaltam mindkettőtöknek, tessék majd ellenőrizni
-
Francia91
veterán
Nézegetem a 80-asokat is, azok is tetszenek
Na pont a Xantia volt az a típus, amiből kiherélték a felesleges elektronikát, leváltva a Citroen XM-et. Az XM-et nagy újításnak szánták volna, ennek örömére teletömték elektronikával, amivel később csak a bajok voltak.... Aztán rá pár évre jött a Xantia, hogy az XM-et leváltsa, de gyorsan, és ebben már csak annyi elektronikát hagytak, amennyi szükséges. Aztán jött a C5-ös, hogy leváltsa a Xantiát, nos az első szériát ebből is teleelektronikázták, aztán a C5-ös második szériájánál észbekaptak, hogy megint felesleges szarokat pakoltak bele..
-
Francia91
veterán
válasz
kelly416 #669 üzenetére
Ahhoz képest, hogy mennyire szidják a francia kocsikat, én nem sok negatívat tapasztaltam velük. Szüleimnek egy '94-es Citroen Xantia-juk van (1.6i). 2002 óta van meg, de alig kellett hozzányúlni. A 14 év alatt első féktárcsákat, kézifékhuzalt, valamint 1 pár hidraulikagömböt kellett cserélni benne. 14 év távlatában szerintem nem rossz... Arról nem beszélve, hogy rohadt kényelmes egy autó. Unokabátyám Audi A6-osa nincs olyan kényelmes, mint a Xantia. Mind beltérileg, mind rugózásilag még ma is etalon ez a kocsi szerintem. A kasztnin sehol egy rozsdapötty sem, meg alig kellett hozzányúlni.
-
Francia91
veterán
Én tisztában vagyok vele
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Hát én csak az MZ ETZ topikban vagyok benne, és ugye ez autós találkozó lenne...
Jelenleg is kilógok egy picit a sorból az MZ-vel... -
Francia91
veterán
Mit takar, hogy részt venni a szervezésben?
Jelenleg szervezem és alakítom a jövő évi Erdély-túrát az MZ-seknek, alakítgatom, meg mostanság csak aludni járok haza a sok meló miatt
Ha egy picit részletezed a szervezésben való részvételt /akár privátban is/, talán be tudok segíteni, de nem vedd kézpénznek -
Francia91
veterán
Nekem tokeletes a junius, es a Balaton is!
Bar meg egyenlore motoros vagyok, majd olyan 2-3 even belul csatlakozok a Volkswagen tulajokhoz egy 1300-as Bogárral -
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Autoztam kb 6 evig, olyan 200.000 km-t lenyomtam, de miota motorra ultem, nem hianyzik a kocsi... Bar majd 2-3 even belul fogok venni egy Bogarat
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Napelem
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- További aktív témák...
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest