Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Autoztam kb 6 evig, olyan 200.000 km-t lenyomtam, de miota motorra ultem, nem hianyzik a kocsi... Bar majd 2-3 even belul fogok venni egy Bogarat
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Őszintén?
Nekem akármelyik helyszín jó a megjelöltek közül, az MZ elvisz bárhova
Voltam már az összes helyen a motorommal, egyik sem okozna gondotA szavazás ezen részét kihagyom, mert nekem bármelyik helyszín tökéletesen megfelel
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Nekem pl minden év augusztusában van kötelező 2 hét szabadságom, na az kb le is viszi a szabadságaim több mint felét. De 1-2 nap szabadságon nem múlik, ha nem akkorra esik, veszek én ki
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Hát elmondom, hogy azt a maradék szabadságomat, ami megmarad az augusztusi leállás után, év vége felé szoktam kivenni . Első félévben nem is szoktam szabira menni, pedig tehetném, engedne a főnök
Ami marad 6-7 napom, azt kiveszem november-decemberben és csókolom"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Nekem tokeletes a junius, es a Balaton is!
Bar meg egyenlore motoros vagyok, majd olyan 2-3 even belul csatlakozok a Volkswagen tulajokhoz egy 1300-as Bogárral"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Mit takar, hogy részt venni a szervezésben?
Jelenleg szervezem és alakítom a jövő évi Erdély-túrát az MZ-seknek, alakítgatom, meg mostanság csak aludni járok haza a sok meló miatt
Ha egy picit részletezed a szervezésben való részvételt /akár privátban is/, talán be tudok segíteni, de nem vedd kézpénznek[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Hát én csak az MZ ETZ topikban vagyok benne, és ugye ez autós találkozó lenne...
Jelenleg is kilógok egy picit a sorból az MZ-vel..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
Én tisztában vagyok vele
-
-
Francia91
veterán
válasz kelly416 #669 üzenetére
Ahhoz képest, hogy mennyire szidják a francia kocsikat, én nem sok negatívat tapasztaltam velük. Szüleimnek egy '94-es Citroen Xantia-juk van (1.6i). 2002 óta van meg, de alig kellett hozzányúlni. A 14 év alatt első féktárcsákat, kézifékhuzalt, valamint 1 pár hidraulikagömböt kellett cserélni benne. 14 év távlatában szerintem nem rossz... Arról nem beszélve, hogy rohadt kényelmes egy autó. Unokabátyám Audi A6-osa nincs olyan kényelmes, mint a Xantia. Mind beltérileg, mind rugózásilag még ma is etalon ez a kocsi szerintem. A kasztnin sehol egy rozsdapötty sem, meg alig kellett hozzányúlni.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Nézegetem a 80-asokat is, azok is tetszenek
Na pont a Xantia volt az a típus, amiből kiherélték a felesleges elektronikát, leváltva a Citroen XM-et. Az XM-et nagy újításnak szánták volna, ennek örömére teletömték elektronikával, amivel később csak a bajok voltak.... Aztán rá pár évre jött a Xantia, hogy az XM-et leváltsa, de gyorsan, és ebben már csak annyi elektronikát hagytak, amennyi szükséges. Aztán jött a C5-ös, hogy leváltsa a Xantiát, nos az első szériát ebből is teleelektronikázták, aztán a C5-ös második szériájánál észbekaptak, hogy megint felesleges szarokat pakoltak bele..
-
-
-
Francia91
veterán
Közben elutaltam mindkettőtöknek, tessék majd ellenőrizni
-
Francia91
veterán
Akkor a környékről (Csongrád megye - Dél-Alföld) csak kelly416 fórumtárs jön, és bitpork?
-
Francia91
veterán
válasz SpaceKombajn #742 üzenetére
Elvileg olyan 9-től, ha jól tudom. akkorra megérkezek én is
Most egy kis elektronikai javítás folyik, megadta magát az elektromos gyújtás agya, holnap jön az új alaplap... . Most hétvégére már rendben lesz a kicsike
-
Francia91
veterán
válasz SpaceKombajn #774 üzenetére
Mivel nekem bejáratós a motorom, így maradok autópályamentesen, annyit kibírok, sok helyen Romániában is araszolgattam. MZ-vel nekem pl jók a rendes utak
-
Francia91
veterán
válasz kelly416 #864 üzenetére
Nagyobb hangfalpárt be tudnál gyömöszölni még a kocsiba?
Ha esetleg kell zene, szívesen szolgáltatom kölcsön a hangfalaimat, úgyis itt vagy a szomszédban
A laptopom meg elfér a hátizsákomban, motorosként megtanultam kis helyre sokat pakolni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest